Florin Niță a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Sper ca totul să fie bine!” Ce l-a scos din sărite în România

Robert Zanfir / 14.01.2022, 21:55
Florin Niță a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Sper ca totul să fie bine!” Ce l-a scos din sărite în România

Considerat de suporteri cel mai bun internațional al României anul trecut, Florin Niță a ajuns rezervă la Sparta Praga. Fostul portar al FCSB spune că încă nu se gândește la revenirea în țară. Are și o mare nemulțumire.

Despre modestia lui Florin Niță s-a tot vorbit. Portarul a povestit cu franchețe despre copilăria sa marcată de pierderea celor dragi și de momente dramatice. Titularul naționalei traversează noi clipe de cumpănă. De data aceasta în cariera la Sparta Praga.

Florin Niță a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Sper ca totul să fie bine!”

Fostul portar al FCSB a ajuns rezervă la Sparta Praga. Florin Niță a vorbit despre noul său statut în Cehia. Spune că va rămâne să se bată pentru titularizare cu Dominik Holec, cel care i-a luat locul în poartă.

„Nu a fost foarte bine pe final de an, nu mi-a plăcut că am fost scos ţap ispăşitor după un meci. Eu sper că totul o să fie bine şi că voi reveni titular la Praga. Sigur că m-am acomodat într-un oraş atât de frumos, cu o istorie fantastică.

Momentan nu este cazul să mă gândesc la revenirea în Liga 1. Mă simt bine unde sunt şi cred că e bine să las lucrurile aşa cum sunt, nu să forţez eu mâna destinului”, a spus Florin Niță, pentru revista 100% Sport.

Florin Niță, scos din sărite în România

Florin Niță a vorbit și despre lucrurile care nu îi plac în țară. Iar unul dintre acestea este traficul.

„Traficul de pe DN1. Şi nu exagerez cu nimic. Am făcut aproape trei ore între Predeal şi Sinaia, că mă gândesc că mai bine iei trenul şi nu mai ai probleme. Este uluitor”, a transmis Florin Niță.

Este dificil, nu sunt robot să mă antrenez mereu la capacitate maximă. Când observi că ești dat la o parte, deși ai pus suflet, parcă nu mai muncești cu aceeași plăcere. Observ că aici nu sunt respectat. Eu vreau să mai apăr, nu am arătat încă tot ce pot.

Dacă nu voi avea o explicație concretă, dacă nu sunt lămurit, atunci voi dori să continui în altă parte. Aș dori tot afară, pe cât posibil. Dar în fotbal nu se știe niciodată, a precizat goalkeeperul naționalei. A fost cel mai bun an pentru mine, din carieră. Am avut performanțe bune, evoluții de care mă bucură
Florin Niță, la finalul anului trecut