Florin Niță e sfătuit să nu accepte oferta venită de la CFR Cluj: „Este cel mai bine pentru el”

Robert Zanfir / 28.06.2022, 16:53
Florin Niță e sfătuit să nu accepte oferta venită de la CFR Cluj: „Este cel mai bine pentru el”

Helmut Duckadam îl sfătuiește pe Florin Niță (34 de ani) să nu accepte oferta celor de la CFR Cluj, cu atât mai mult cu cât are un trecut în tricoul FCSB. Portarul naționalei este pe cale să se despartă de Sparta Praga, iar una dintre echipele care ar fi pus ochii pe el este FC Basel.

După patru sezoane în tricoul lui Sparta Praga, Florin Niță a decis să plece din Cehia, deși mai are un an de contract cu praghezii. Portarul naționalei nu mai intră în calculele antrenorilor, astfel că e hotărât să își caute o echipă unde să joace. Recent, Florin Niță s-a evidențiat în meciurile naționalei din Liga Națiunilor, cu precădere în victoria cu Finlanda, din Giulești.

Duckadam îl sfătuiește pe Florin Niță să nu vină la CFR Cluj

De situația lui Florin Niță s-au interesat cei de la CFR Cluj. Dan Petrescu chiar a vorbit despre „cireașa de pe tort”, fără a dezvălui transferul bombă pe care l-ar urmări campioana. Totuși, presa din Cehia a anunțat chiar și un interes al celor de la FCSB, dar și al elvețienilor de la Basel.

„El a fost un jucător foarte iubit la FCSB și nu cred că va merge la CFR. Bălgrădean nu a fost la FCSB-ului, a fost și pe la Dinamo și pe la Craiova, nu avea o mare legătură cu FCSB.

Niță a fost la Chiajna și doar atât. Eu am mai auzit că are și o ofertă din Elveția, cred că ar fi cel mai bine pentru el să meargă acolo.

La FCSB sunt doi portari tineri care ar urma să treacă imediat pe bancă dacă vine el”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

Gigi Becali nu îl vede pe Florin Niță peste Ștefan Târnovanu

Despre posibila revenire a lui Florin Niță în Liga 1 a vorbit și Gigi Becali. Patronul FCSB spune că nu este interesat de mutare. Îi acordă credit lui Târnovanu, căruia îi prevede un transfer pe bani mulți.

„Nu mă interesează. Nu mă interesează, nici nu am fost anunțați. Dacă ne anunță prima dată pe noi, poate mă interesa. Nu știu, nu știam. Dar de ce să îl iau pe Niță? Ca să fie rezerva lui Târnovanu? Ăla e cât casa.

Am posibilitatea să promovez un portar bun, să iau bani buni. Nu are rost. Eu nu îl văd pe Niță mai bun decât Târnovanu”, a spus și Gigi Becali pentru sursa amintită.

Ideal pentru el ar fi acum să ajungă la o înțelegere. Nu poate să plece și să piardă foarte mulți bani. Mai are un an de contract. El trebuie să joace, e un jucător valoros, un portar valoros. Dar fiecare face ce crede că e mai bine pentru el,
Bogdan Stelea.