Florin Tănase nu mai vrea la FCSB. “Mi-aș dori să joc în Spania!”

Bordei Radu / 21.07.2021, 22:14
Florin Tănase nu mai vrea la FCSB. “Mi-aș dori să joc în Spania!”

Florin Tănase nu mai vrea la FCSB. Exact asta îi lipsea lui Dinu Todoran, înainte de starul FCSB-ului în cupele europene. Cu gândul la echipa din Kazakstan, acum antrenorul are și altă problemă. Căpitanul echipei este mai mult cu gândul la plecare.

Florin Tănase a cerut de mai mult timp să fie lăsat să plece. Atacantul vicecampioanei consideră că și-a făcut datoria pentru echipă și ar dori o experiență în străinătate. Mai ales că vine după un sezon foarte bun, în care a fost golgheterul echipei.

Florin Tănase nu mai vrea la FCSB. “Mi-aș dori să joc în Spania!”

FCSB joacă cu Șahtior Karagandy, în preliminariile Conference League, dar ar putea rămâne fărăr unul din cei mai importanți jucători. Chiar căpitanul echipei, Florin Tănase, caută să părăsească cât mai repede gruparea bucureșteană.

Nu vreau să vă mint, recunosc că mă gândesc la plecare. Vom vedea ce va fi, dar asta este dorința mea, în acest moment. Dorința mea este să joc în Europa, ar fi ideal. Spania este campionatul meu favorit, cred că aș face față la o echipă bună, a explicat Tănase la conferința de presă.

Vestea sigur nu îi va cădea bine patronului Gigi Becali. Acesta are o relație apropiată cu fotbalistul și ar dori să îl păstreze la echipă. S-a și oferit să îl facă cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. Chiar 30.000 de euro lunar ar fi dispus Becali să îi plătească mijlocașului ofensiv, dar Tănase pare cu gândul la plecare.

5 milioane de euro, prețul corect pentru Tănase

Finanțatorul pare resemnat cu ideea și i-a însărcinat pe agenți să îi găsească echipă fotbalistului. Turcia sau Arabia Saudită pot fi destinațiile unde să meargă Tănase. Din Europa este greu de crezut că cineva va plăti 5 miliaone de euro, atât cât solicită Becali. Belgienii de la Anderlecht ar fi cei mai interesați de fotbalistul de 26 de ani. Cu 24 de goluri marcate sezonul trecut, Tănase speră să dea lovitura acum.

Dinu Todoran se gândește și el să contruiască echipa fără căpitan, dar rămâne de văzut dacă fotbalistul va găsi variante de transfer.

Mi-aș dori ca Tănase să plece, e normal, asta vor toți agenții, să realizeze cât mai multe transferuri. El e îndreptățit să-și dorească un transfer, din moment ce a marcat 24 de goluri în sezonul trecut. Care e prețul corect? Acela pe care-l cere Gigi. O ofertă scrisă pentru Florin încă nu există, a declarat și agentul fotbalistului, Victor Becali