Florin Tănase poate pleca de la FCSB, iar Giovanni Becali confirmă! Ce i-a transmis vărul impresarului

Olteanu Ștefan / 06.03.2021, 16:34
Florin Tănase poate pleca de la FCSB, iar Giovanni Becali confirmă! Ce i-a transmis vărul impresarului

Florin Tănase este urmărit de mai multe echipe, iar la finalul acestui sezon ar putea pleca de la FCSB. Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit condițiile în care se poate face mutarea. Prețul final va fi stabilit de Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, dar suma depinde mult și de parcursul echipei până la finalul sezonului.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB, iar Giovanni Becali confirmă

Florin Tănase va fi următorul transfer care poate o sumă importantă de bani în conturile FCSB-ului. Giovanni Becali reconfirmă faptul că mai multe formații se interesează de serviciile golgeterului din Liga I. În urmă cu aproximativ două săptămâni, impresarul dezvăluia ca o echipă din MLS ar putea oferi 3.5 – 4 milioane de euro pentru Tănase. Declarația respectivă l-a deranjat la acel moment pe vărul Gigi Becali, care nu este dispus să renunțe la căpitanul echipei pentru mai puțin de 5 milioane de euro.

Am vorbit cu Gigi, a zis că știe el pe cât să-l dea, eu doar să-i aduc oferta. Pentru Tănase au fost doar vorbe. Au fost și din America, dar doar vorbe. Când vor fi fapte, vorbim. Dacă vine cineva, să dea mail la FCSB (n.r. cu oferta), s-o citească Argăseală și să i-o dea lui Gigi”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Florin Tănase o poate părăsi pe FCSB în vară
Florin Tănase o poate părăsi pe FCSB în vară

Giovanni Becali: „Tănase trebuie să câștige campionatul. Atunci vorbim despre un alt preț!”

Florin Tănase este golgeterul campionatului în acest sezon, cu 16 goluri marcate în 25 de partide. Ajuns la 26 de ani, căpitanul FCSB-ului traversează cea mai bună formă a carierei, însă Giovanni Becali spune ca un trofeu câștigat ar schimba și mai mult datele problemei.
Impresarul este convins că adevăratul preț al lui Florin Tănase va putea fi obținut doar dacă parcursul bun din acest sezon va fi încoronat cu titlul de campion în Liga I.

Deocamdată Tănase trebuie să câștige campionatul, atunci vorbim despre un alt Tănase, un alt preț. Totul e mai ușor când un jucător câștigă un trofeu, când joacă la echipa națională, când joacă în cupele europene, chiar dacă e Conference League”, a mai spus Giovanni Becali, conform sursei citate.

Tănase are ocazia să iasă din nou la rampă, duminică seară, când FCSB primește vizita lui Gaz Metan Mediaș. Roș-albaștrii conduc Liga I, umăr la umăr cu rivala CFR Cluj. Ambele echipe au câte 54 de puncte, fiind urmate îndeaproape de Universitatea Craiova, care are 50 de puncte.
Tănase va avea șansa să impresioneze și în tricoul echipei naționale. El așteaptă o convocare din partea lui Mirel Rădoi pentru meciurile de la sfârșitul lunii martie. România debutează în calificările pentru Campionatul Mondial din 2022 și va întâlni pe rând Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie).

Cota de piață a lui Tănase este de 3 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Tănase așteaptă o convocare la națională din partea lui Mirel Rădoi
Tănase așteaptă o convocare la națională din partea lui Mirel Rădoi