Florinel Coman, prima reacție după ce a ieșit de pe teren la meciul cu Farul. “Am făcut un efort maximal”

Bogdan Solomon 26.05.2023, 15:52
Florinel Coman, prima reacție după ce a ieșit de pe teren la meciul cu Farul. “Am făcut un efort maximal”

Florinel Coman a oferit prima reacție după ce a ieșit de pe teren în meciul cu Farul, decisiv pentru titlu. Acesta și-a justificat gestul care nu le-a picat deloc bine fanilor.

Motivul pentru care Florinel Coman a ieșit de pe teren în meciul cu Farul. „Perla FCSB-ului” a rupt tăcerea

În minutul 86 al duelului de la Ovidiu, imediat după golul prin care Louis Munteanu i-a adus trofeul Farului, Coman a mers la marginea terenului, refuzând să mai joace. Locul său a fost luat de Billel Omrani.

Chestionat pe marginea subiectului, extrema roș-albaștrilor a invocat probleme musculare în urma efortului depus la ultima sa fază periculoasă, când a sprintat și a șutat spre poarta lui Aioani. Atunci i-a solicitat staff-ului tehnic să fie schimbat, de teamă că ar putea suferi o nouă accidentare gravă.

„Oamenii care au fost la stadion ar fi putut să vadă și să comenteze. Am avut o acțiune în minutul 83-84, în care am sprintat, am făcut un efort maximal, am șutat la poartă și atunci am avut crampe pe ambele gambe. Am mai stat un minut, două să-mi revin, dar tot am simțit pe piciorul stâng acea contracție și am zis că mai bine era să fie, decât să pățesc ca în anii trecuți”, a declarat Florinel Coman la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid, ultimul din acest sezon.

Le-a pus gând rău rivalilor: „Să luăm toate cele trei puncte, chiar dacă nu mai contează”

În ciuda faptului că partida de pe Arena Națională nu mai are nicio miză după ratarea titlului, vicecampioana își dorește să facă uitat eșecul cu Farul printr-o victorie în fața rivalilor. Coman a dat asigurări că atât el, cât și ceilalți colegi vor intra pe teren cu gândul să obțină toate cele trei puncte, iar în următoarea ediție a Superligii vor face totul pentru cucerirea titlului.

„Ne așteaptă ultimul meci din acest campionat. Gândul nostru este să luăm toate cele 3 puncte, chiar dacă nu mai contează. Ne putem motiva, sincer voiam să le transmit un mesaj suporterilor. Ne pare foarte rău că nu i-am făcut fericiți. Așteaptă de multă vreme ca FCSB să ia campionatul, ne-au susținut mereu.

Ne pare rău că nu i-am făcut fericiți. Trebuie să muncim mai mult și sper că anul viitor să ridicăm trofeul. Se poate spune că au fost cele mai grele zile pentru mine. Știu câte sacrificii s-au făcut. Am reușit să pornim de jos și să ajungem în vârf”, a mai spus „perla” FCSB-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe