Floyd Mayweather a pariat 50.000 de dolari pe lupta din UFC dintre Dustin Poirier și Conor McGregor. Ce i-a transmis învingătorului

Ștefănescu Dragoș / 12.07.2021, 20:04
Floyd Mayweather a pariat 50.000 de dolari pe lupta din UFC dintre Dustin Poirier și Conor McGregor. Ce i-a transmis învingătorului

Gala UFC 264 a avut ca ”Main Event” meciul dintre irlandezul Conor McGregor și americanul Dustin Poirier. După înfrângerea suferită în ianuarie în fața americanului, McGregor avea o mare dorință de revanșă. Însă o accidentare gravă l-a facut pe irlandez să abandoneze lupta în prima rundă. Pariurile pentru această confruntare au făcut deliciul fanilor din întreaga lume. Floyd Mayweather a pariat 50.000 de dolari pe lupta din UFC dintre Dustin Poirier și Conor McGregor. Ce i-a transmis învingătorului.

Floyd Mayweather a pariat 50.000 de dolari pe lupta din UFC dintre Dustin Poirier și Conor McGregor. Ce i-a transmis învingătorului

După ce în luna ianuarie a acestui an McGregor pierduse lupta cu americanul Dustin Poirier printr-un knockout tehnic, înfruntarea dintre cei doi din gala UFC 264 era așteptată cu mare interes. Dorința de revanșă a irlandezului era foarte mare. Acesta dorea să demonstreze că înfrângerea din ianuarie nu fusese decât un simplu accident.

La începutul luptei, McGregor a încercat să îi aplice lui Poirier o lovitură de picior pe coapsă. Americanul a reușit însă să o blocheze. Acela a fost momentul în care irlandezul a simțit o durere cruntă la nivelul piciorului stâng. Cu toate astea McGregor a continuat lupta și în timpul unui schimb de lovituri de pumni cu Poirier, irlandezul a făcut un pas în spate. În acel moment piciorul său a cedat și McGregor s-a prăbușit pe spate. Echipa medicală a intervenit și a oprit meciul. Astfel deznodământul meciului a fost mult mai rapid decât s-ar fi preconizat. Dustin Poirier a fost declarat învingător prin knockout tehnic.

McGregor și-a rupt piciorul

După meci, președintele UFC, Dana White, a declarat că echipa medicală i-a transmis că irlandezul și-a rupt tibia în zona gleznei și duminică va fi operat.

La conferința de presă de după meci, McGregor a venit în cârje, având dificultăți serioase de deplasare. El a declarat că este extrem de dezamăgit de înfrângere dar speră la o revanșă în viitor.

Piciorul e complet ‘mort’, e compromis. Nu am reușit să ajustez loviturile. Felicitări lui Dustin, mă bucur pentru el, dar și pentru mine, deoarece am avut șansa să lupt în acest vremuri. E greu de digerat, nici nu-mi dau seama dacă sunt atât de supărat. Nu știu ce să zic. Voi avea o abordare diferită la al treilea duel cu Dustin. Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă… n-am mai trecut prin așa ceva”, a spus McGregor.

Floyd Mayweather a pariat pe învingător

Fostul campion de box Floyd Mayweather este un împătimit al pariurilor sportive. Meciul dintre McGregor și Poirier a fost ocazia perfectă pentru ca fostul pugilist să parieze din nou. Acesta a pariat de această dată o sumă mai mică decât de obicei. Mayweather a pariat 50.000 de dolari pe americanul Dustin Poirier. Cu o cotă de 1,4 Poirier era favorit să câștige meciul. Cum partida a fost întreruptă în prima repriză din cauza accidentării lui McGregor, Poirier a fost desemnat învingător.

Astfel, suma totală pe care a obținut-o Mayweather a fost de 85.000 de dolari. Fostul pugilist a avut un câștig net de 35.000 de dolari. Pentru a-și anunța câștigul, Mayweather a postat public o poză cu biletul de pariuri împreună cu textul: ”Mulțumesc că m-ați plătit”.