Forfait înainte de meciul cu Pliskova anunțat de Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a invocat probleme medicale cu puțin timp înainte de joc

Marian Cărăvan 07.01.2021, 15:23
Forfait înainte de meciul cu Pliskova anunțat de Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a invocat probleme medicale cu puțin timp înainte de joc

România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul principal al turneului de tenis de la Abu Dhabi. Sorana Cîrstea s-a retras chiar în ziua meciului contra Karolinei Pliskova. Iubita lui Ion Ion Țiriac a invocat probleme medicale cu puțin timp înainte de joc.

Forfait înainte de meciul cu Pliskova anunțat de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea trebuia să o întâlnească astăzi pe Karolina Pliskova, în primul tur al turneului de la Abu Dhabi. Românca s-a retras însă din cauza unor probleme medicale. România rămâne astfel fără nicio sportivă pe tabloul principal al turneului din Emiratele Arabe Unite, după ce Patricia Țig a declarat forfait, iar Irina Fetecău a pierdut în calificări.

În urma acestui abandon, Despina Papamichail a luat locul Soranei Cîrstea pe tabloul principal. Sportiva din Grecia a beneficiat de statutul de „Lucky Loser” – cel mai bine clasat jucător care a pierdut în ultima rundă a calificărilor.

Sorana Cirstea, forfait la Abu Dhabi, inaintea meciului cu Karolina Pliskova Sursa. Twitter
Sorana Cirstea, forfait la Abu Dhabi, inaintea meciului cu Karolina Pliskova Sursa. Twitter

Ce spunea Karolina Pliskova cu o zi înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

Karolina Pliskova, a treia favorită a turneului de la Abu Dhabi, era optimistă înaintea meciului în care urma să o întâlnească pe Sorana Cîrstea, locul 71 WTA. Foarte sigură pe ea și cu un aer de superioritate, cehoaica și-a reamintit că întotdeauna a câștigat primul meci al sezonului.

„Mâine (n.r. – joi, 7 ianuarie) mă așteaptă primul meci al sezonului! Debutez în primul tur la Abu Dhabi împotriva româncei Cîrstea.

Am înfruntat-o ultima oară în urmă cu trei ani, așa că vom vedea ce va fi. Ceea ce-mi amintesc însă e că mereu am reușit să câștig primul meci al sezonului și sper să izbutesc asta și anul acesta”, a spus Karolina Pliskova.

Ce a uitat să precizeze Karolina Pliskova, locul 6 WTA, este faptul că a pierdut ultimul meci disputat în fața Soranei Cîrstea, 6-1, 7-5, în optimi la Beijing, în 2017.

Sorana Cîrstea, cerere pe Twitter pentru WTA

Cu o zi înaintea meciurilor de pe tabloul principal, Sorana Cîrstea a avut o solicitare aparte pentru WTA.

„WTA, ați putea, vă rog, să realizați o aplicație cu scorurile live din turneele noastre? Mulțumesc anticipat”, a scris Sorana Cîrstea pe Twitter.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe