Fost „lup” vrea să devină „câine”, însă Dinamo îl transferă doar după ce dă probe de joc în perioada următoare

Gabriel Peneș 18.01.2021, 17:12
Fost „lup” vrea să devină „câine”, însă Dinamo îl transferă doar după ce dă probe de joc în perioada următoare

Un fost component al Petrolului Ploiești, vrea să devină „câine”. Perioada dificilă prin care trece Dinamo București, nu îl sperie pe Gevaro Nepomuceno (28 de ani). Internaționalul din Curacao va fi nevoit să dea probe de joc, înainte ca Dinamo să îl transfere. Jucătorul este liber de contract, de două săptămâni, ultima echipă la care a evoluat fiind Halifax, din liga a cincea engleză.

Fost „lup” vrea să devină „câine”

Mai rară o așa mutare, în aceste vremuri tulburi pentru Dinamo. Un fost „lup” vrea să devină „câine”. Dar gruparea din Ștefan cel Mare nu-l ia oricum, ci doar după ce fostul jucător de la Petrolul Ploiești va da probe de joc. Este vorba de Gevaro Nepomuceno, 28 de ani, care a jucat și ca mijlocaș stânga, dar și pe postul de fundaș central sau dreapta. Este prima mutare pe care Mario Nicolae, noul manager sportiv de la Dinamo, o face în proaspătul său mandat. Nicolae îl cunoaște pe Nepomuceno de la Ploiești, unde acesta a activat în perioada 2014-2015.

Mario Nicolae este, de cîteva zile, noul manager sportiv de la Dinamo/foto: Instagram

Conform gsp.ro, internaționalul ce provine din Curacao, o mică insulă din Caraibe, va sosi în București în această seară. El va sta o perioadă în probe și va începe antrenamentele cu Dinamo cât mai repede posibil, urmând ca decizia finală să-i aparțină lui Ionel Gane, tehnicianul „câinilor”. Nepomuceno este liber de contract de două săptămâni, când a terminat colaborarea cu micuța Halifax, din liga a cincea engleză.

Dinamo îl transferă doar după ce dă probe de joc în perioada următoare

Dinamo a mai adus în ultimele luni jucători în probe, unul a trecut testele și a rămas în Ștefan cel Mare, atacantul Magaye Gueye, în timp ce Diego Capel, fost câștigător de Cupa UEFA cu Sevilla, nu i-a convins pe roș-albi. Totodată, până mâine se va decide și situația lui Steliano Filip, fostul căpitan al „câinilor”, care ar putea să se elibereze de la Larisa și să semneze cu bucureștenii. Dinamoviștii tocmai ce l-au pierdut pe Juan Camara, jucătorul trecut și pe la Barcelona. El este curtat acum de CSU. Craiova.

„Da, va veni la Dinamo, să-l vedem. Ajunge diseară. Încercăm să ne mișcăm, cât putem de repede și de eficient”, a declarat Jerry Gane, antrenorul dinamoviștilor, pentru gsp.ro. Nepomuceno are 44 de selecții pentru naționala din Curacao, iar la Halifax a dat un singur gol în 13 partide, doar în 3 dintre ele fiind integralist. La Petrolul Ploiești, a strâns un palmares de 2 goluri și 2 pase decisive în 58 de meciuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe