Fost mare atacant al României și-a rupt cu bătaia nevasta! Ionel Ganea riscă ani grei de pușcărie după decizia nemiloasă a judecătorului

Autor: Gheorghiu Dan / 02.08.2022, 13:09
Fost mare atacant al României și-a rupt cu bătaia nevasta! Ionel Ganea riscă ani grei de pușcărie după decizia nemiloasă a judecătorului

Ionel Ganea se află în centrul unui scandal de proporții după ce a fost acuzat că și-a agresat nevasta. Fostul internațional a primit din partea instanței un ordin de restricție.

În cazul în care fostul atacant încalcă acest ordin, riscă să ajungă la închisoare.

Ionel Ganea a primit ordin de restricție

Ionel Ganea se află din în mijlocul unui scandal uluitor după ce a fost acuzat că și-a agresat nevasta. Anul trecut, femeia a depus o plângere împotriva fostului internațional. Ulterior, în luna septembrie, ea și-a retras plângerea, însă procurorii au mers mai departe cu procedurile.

Astfel, în urmă cu două luni, instanța a decis să emită un ordin de restricție împotriva lui Ionel Ganea. În cazul în care fostul atacant al naționalei României încalcă acest ordin, el riscă să ajungă la închisoare.

Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA FĂGĂRAŞ, privind pe victima GANEA MONICA MARIA, în contradictoriu cu pârâtul GANEA IOAN-VIOREL, şi în consecinţă: În baza art. 38 – 40 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, dispune emiterea ordinului de protecţie în favoarea victimei GANEA MONICA MARIA pentru o perioadă de 6 luni, constând în respectarea de către pârât a următoarelor obligaţii şi interdicţii: Obligă pe pârât să păstreze o distanţă minimă determinată de 100 m, faţă de victima GANEA MONICA MARIA. Interzice pârâtului orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima GANEA MONICA MARIA”, se arată în decizia instanței.

Ieșirile violente ale lui Ionel Ganea sunt de notorietate

Ieșirile violente ale lui Ionel Ganea sunt de notorietate. A rămas în folclorul fotbalului românesc momentul în care atacantul l-a strâns de gât pe tușierul unei partide a celor de la Poli Timișoara. În 2016, pe când era antrenorul lui FC Voluntari, Ganea a avut un comportament golănesc față de o jurnalistă.

Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”, s-a adresat Ionel Ganea către o jurnalistă.

Ulterior, Ganea a primit o amendă de 3.400 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Fostul internațional a fost amendat și de clubul FC Voluntari cu 5.000 de lei.

Fosta nevastă a răbufnit după ce fiica sa a fost agresată

Ganea a avut același comportament agresiv și cu fosta sa soție, Dana. Cei doi au fost împreună nu mai puțin de 24 de ani, dar totul s-a terminat din cauza comportamentului agresiv al fostului fotbalist. Femeia a răbufnit după ce Ionel Ganea și-a agresat propria fiică. Mai mult, acesta ar fi avut un comportament asemănător chiar și cu avocata Danei.

Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…

Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, spunea Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea.