Fosta adversară a Simonei Halep și numărul 1 mondial își vinde casa! Ce sumă cere pe locuință

Catinca Giosanu 12.01.2021, 18:26
Fosta adversară a Simonei Halep și numărul 1 mondial își vinde casa! Ce sumă cere pe locuință

Fosta adversară a Simonei Halep, Caroline Wozniacki, și-a pus la vânzare apartamentul de lux din Miami. Ce a determinat-o pe sportivă să recurgă la acest gest și pentru ce sumă își vinde imobilul?

Fosta adversară a Simonei Halep și numărul 1 mondial își vinde casa

Sportiva care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Australian Open 2018 își vinde apartamentul de lux din Miami, cumpărat în 2018.
Caroline Wozniacki speră să obțină în jur de 17,5 milioane de dolari în schimbul imobilului. De menționat este că liderul mondial a achiziționat apartamentul cu 13,4 milioane de dolari. Tranzacția a avut loc în urmă cu doi ani, arată publicația  Miami Herald.

Motivul pentru care Caroline Wozniacki s-a retras din tenis

Caroline Wozniacki s-a retras din tenis în urmă cu un an. Ultimul meci din cariera fostului lider mondial a avut loc în ianuarie 2020, la Australian Open. Sportiva a jucat împotriva lui Ons Jabeur. Jucătoarea în vârstă de 29 de ani nu s-a putut impune, în turul 3 de la Australian Open.
De curând, Wozniacki a povestit în ce fel s-a schimbat viața ei de când s-a reatras din lumea sportivă.

”Nu am mai urmărit foarte multe meciuri, m-am uitat doar la US Open în acest an. Acum îmi trăiesc viața într-un mod relaxat și așa vreau să continui.

Am avut timp să călătoresc după retragere, lucru pe care nu prea mi l-am permis atunci când eram în activitate. Am ajuns în Noua Zeelandă și în SUA până să înceapă pandemia. Tatăl meu a fost nevoit să-și caute alt job după ce m-am retras, dar în cele din urmă a înțeles decizia mea”, a declarat Caroline Wozniacki, pentru Marca.

Caroline Wozniascki își vinde casa
Caroline Wozniascki își vinde casa

Ce avere are Caroline Wozniacki?

De la debutul în lumea sportivă și până în moment de față, Wozniacki a reușit să agonisească o avere impresionantă. La cei 29 de ani ai săi, jucătoarea se află pe locul 9 în topul celor mai bogați sportivi din lume. În total, tenismena a strâns în jur de 30 de milioane de dolari exclusiv din tenis. La rândul ei, Simona Halep are un venit în valoare de 38.777.962 de dolari.

Pe locul al doilea în acest top se situează Maria Sharapova, cu 140 de milioane de dolari, în timp ce lider absolut este Serena Williams, care a agonisit până acum nu mai puțin de 200 de milioane de dolari.

Wozniacki s-a retras după ce a reușit să ocupe poziția de lider în clasamentul WTA și după ce a câștigat un turneu de Grand Slam, chiar la Australian Open, în 2018, tocmai în fața Simonei Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe