Fostul fotbalist Daniel Chiriță a fost arestat. A fost adus deja la București

Bogdan Solomon 26.06.2023, 21:19
Fostul fotbalist Daniel Chiriță a fost arestat. A fost adus deja la București

Daniel Chiriță, fostul mare fotbalist al Petrolului Ploiești, a ajuns în arestul poliției din Capitală. Acesta nu se află la primele abateri, motiv pentru care oamenii legii nu l-au mai putut ierta.

Daniel Chiriță a fost arestat. Se află deja la București

Potrivit publicației prahovene ziarulincomod.ro, fostul fundaș – care a mai evoluat de-a lungul carierei și pentru Rapid, rivala istorică a „lupilor galbeni” – a fost prins conducând fără permis, în cursul zilei de luni, 26 iunie. Este pentru a treia oară când se află în această situație, așa că va trebui să-și petreacă următoarele 24 de ore în arest.

Întrucât la Centrul de Reținere din Câmpina nu mai sunt locuri suficiente, polițiștii au luat decizia de a-l transfera în Capitală. Marți va ajunge la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a fi audiat de un procuror.

De-a lungul carierei, fostul fundaș a bifat și câteva experiențe peste hotare, la Zenit, Șahtior, Metalist Harkov, respectiv Stal Alcevsk. În campionatul românesc a mai jucat pentru UTA Arad și Astra.

A pus umărul la promovarea Petrolului în Liga 3

De altfel, acesta a revenit pe teren la 43 de ani pentru a îmbrăca din nou tricoul echipei de suflet, Petrolul Ploiești și a pune umărul la promovarea în eșalonul al treilea, obiectiv care a fost atins. Imediat după aceea s-a retras, însă, definitiv din activitate, în contextul unui conflict cu Octavian Grigore, antrenorul de atunci al „lupilor galbeni”.

„În viață e bine să știi să te retragi când nu ești dorit. Am încheiat o perioadă superbă la echipa mea de suflet ,,Petrolul” și aștept cu drag o revenire ca ANTRENOR, am tot dreptul să sper pentru tot ce am făcut la FC Petrolul Ploiești!!! Forță Lupilor și promovare 100%.

Gata, am renunțat! Sunt doar dezamăgit de decizia lui Tavi, cel care, înainte de debutul campionatului, mi-a spus că se bazează pe mine! Afirmație făcută față de un martor și pe care a uitat-o repede, la jumătatea reprizei cu Domneștiul… când m-a înlocuit!

Definitiv, s-a văzut! După ce, atunci, la debut, l-am rugat să nu mă încurce, să nu mă lase în aer! Dar, se pare, după soarta avută cu Răchită trebuia să mai suport o umilință”, a explicat Daniel Chiriță.

„De comun acord, FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Daniel Chiriţă au decis, astăzi, să întrerupă relaţiile contractuale. Clubul nostru a respectat, astfel, dorinţa experimentatului fotbalist de a evolua cât mai mult şi de a-şi continua cariera de jucător la formaţia pe care o conduce, Petrolul 95 Ploieşti. FC Petrolul Ploieşti îi mulţumeşte lui Daniel Chiriţă pentru toată activitatea depusă în tricoul „galben-albastru” şi îi urează mult succes pe viitor!”, au transmis și ploieștenii.

Urmăriți Playsport.ro și pe