Fotbaliștii de la FCU Craiova simt că au jucat de pomană. ”Trebuia să câștige o echipă. E greu să te bați cu CFR”

George Drafta 02.06.2023, 10:29
Fotbaliștii de la FCU Craiova simt că au jucat de pomană. ”Trebuia să câștige o echipă. E greu să te bați cu CFR”

FCU Craiova a fost învinsă de CFR Cluj în barajul pentru calificarea în Conference League, dar oltenii nu s-au împăcat cu deznodământul final.

Fotbaliştii lui Nicolo Napoli au acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs. Pe care îl consideră principal responsbil pentru eşecul lor. Centralul din Carei i-a eliminat pe bauza şi Huyghebaert pe parcursul partidei, între cele două cartonaşe roşii picând şi golul decisiv semnat de Kolinger.

George Ganea a fost unul dintre cei care a reacţionat după ultimul fluier al arbitrului care are şanse să conducă finala Champions League de săptămâna viitoare.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Azi trebuia să câștige o echipă, nu e nimic de ascuns. Îi atingeam, fault! Pe noi ne atingea, nu ne dădea nimic! E greu să te bați cu CFR când alți oameni doresc să meargă ei în cupele europene și noi nu.  Azi trebuia să câștige doar o echipă, asta era CFR. 

Dacă stăm să analizăm situația și ne gândim că e doar al doilea an de Liga 1, putem spune că a fost un sezon ok. Dar știți ce ambiții au oamenii de aici, suntem foarte supărați”, a declarat fiul fostului internaţional. 

Acuze la despărţire

Nicolo Napoli are motive să regrete că ultimul său pe banca oltenilor a fost o înfrângere. Italianul nu a înţeles nici el deciziile lui Istvan Kovacs.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„S-a văzut în teren, părerea mea este că arbitrul nu a făcut un meci foarte bun, a dat un roșu la Bauza, a dat un roșu pe bancă. Bauza ce a făcut? Nu a făcut nimic. I-a dat roșu, al doilea galben. Nu îmi place asta, dar a fost ultimul meu meci la Craiova, îi felicit pe toți băieții.

Vedem ce se întâmplă acum. Eu sunt un om liniștit, nu vreau război. Felicit suporterii că au fost alături de noi, felicit patronul că ne-a adus până aici. Domnul Mititelu știe ce are de făcut pentru a crește echipa la anul, cred că se pot face lucruri bune”, au fost cuvintele tehnicianului alb-albaştrilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe