FOTO. Au apărut primele poze cu Bănel Nicoliță după revenirea din SUA. Cum arată fostul mijlocaș al FCSB

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 12:05

Bănel Nicoliță (36 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a fost plecat în Statele Unite, dar nu a rezistat prea mult departe de familie, așa că a revenit în țară. Cum arată fostul mijlocaș al echipei roș-albastre.

Ce a făcut Bănel Nicoliță după revenirea din State

Despre Bănel Nicoliță s-a scris în ultima perioadă că ar fi fugit din România de teama cămătarilor și astfel ar fi decis să meargă peste Ocean pentru a câștiga bani. Cu toate acestea însă, aceste informații au fost imediat dezmințite de către fotbalistul în vârstă de 36 de ani, care a revenit acum cu forțe proaspete în orașul său natal și a jucat deja primul meci pentru echipa lui de suflet.

Fostul fotbalist din Ghencea și-a făcut apariția pe gazon în momentul în care s-a disputat ultima etapă din Liga 3 pentru CS Făurei.

Cei de la CSM Focșani 2007 s-au impus cu 4-2, prin golurile marcate de Sorin Strătilă (2, 27), Claudiu Băciuț (15), Ionuț Manu (81), respectiv Stelian Nicoliță (47), Silviu Moise (73 – penalty). La finalul partidei, autorul dublei pentru focșaneni, Sorin Strătilă, a ținut să se fotografieze alături de bunul său prieten, Bănel Nicoliță. Imaginea a ajuns ulterior pe rețelele de socializare.

Bun el… dar mai bun eu”, a scris Sorin Strătilă pe pagina lui de Facebook.

”Atunci a trebuit să renunț la familie”

Bănel Nicoliță are o relație strânsă cu Sorin Strătilă. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a fost și el în lotul lui Gigi Becali, cei doi fiind coechipieri o scurtă perioadă de timp în sezonul 2008-2009.

Fostul internațional Bănel Nicoliță a investit peste 300.000 de euro la CS Făurei, echipa din orașul natal. Din păcate, însă, el nu a recuperat niciun ban. Pentru a face față cheltuielilor, el a ajuns să plece în Statele Unite. Gurile rele spun că acesta ar fi și motivul pentru care s-ar fi împrumutat la cămătari.

Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord.

Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau să fac mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul.”, a declarat Bănel Nicoliță, în urma speculațiilor apărute.