FOTO. Bomba-sexy pe care o întâlnește Simona Halep. Românca va da piept cu o sportivă care a cochetat cu modelling-ul

Ștefănescu Dragoș 16.08.2022, 15:36

După succesul de la Toronto, Simona Halep participă la turneul de la Cincinnati. În primul tur, marea noastră campioană o va înfrunta pe Anastasia Potapova. Rusoaica este recunoscută pentru frumusețea sa, ea cochetând cu lumea modelling-ului.

Simona Halep o înfruntă pe frumoasa Anastasia Potapova în primul tur de la Cincinnati

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3. După acest succes, marea noastră campioană va participa la turneul de la Cincinnati.

În primul tur, Simona Halep o va înfrunta pe Anastasia Potapova (21 de ani, locul 54 WTA). Cele două s-au mai întâlnit până acum de două ori.  Simona s-a impus de fiecare dată fără emoții. Ambele confruntări au avut loc anul trecut, la Gippsland Trophy, 6-4, 6-4, și la Moscova, 6-1, 6-4.

Anastasia Potapova este și ea într-o formă foarte bună. Rusoaica a jucat în finala turneului de la Praga, unde a pierdut în fața Mariei Bouzkova. Potapova a cucerit până acum un singur titlu WTA la simplu și alte două în proba de dublu. Ea a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 48 WTA, pe 1 august 2022.

Anastasia Potapova, încurajată să devină model

În afara talentului evident, Anastasia Potapova se remarcă și prin frumusețea sa. Atunci când rezultatele sportive nu sunt satisfăcătoare, fanii îi sugerează să înceapă o carieră în modelling și să se lase de tenis. Rusoaica a explicat că nu este deranjată deloc de aceste mesaje.

Se întâmplă deseori să-mi scrie: ”Lasă-te de tenis. De ce mai joci? Mergi la modeling”. De ce să fiu deranjată? E plăcut, într-un fel. Altfel, oamenii nu văd totul. Poate că uneori se întâmplă ceva în viaţa mea şi nu joc foarte bine.

Poate apar accidentări. Rezultatele vin dacă munceşti şi încerci să dai totul. Nu mă deranjează că-mi spun să mă fac model, chiar deloc”, a spus Anastasia Potapova.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au o relație specială. După finala de la Toronto cei doi s-au îmbrățișat cu multă căldură

Imediat după finalul meciului cu Beatriz Haddad Maia, Simona Halep a ținut să împărtășească bucuria cu Patrick Mouratoglou. Marea noastră campioană s-a îndreptat către loja în care se afla francezul, care între timp coborâse la marginea tribunei. Cei doi s-au îmbrățișat cu multă căldură, demonstrând încă o dată relația specială dintre ei. Trofeul de la Toronto este primul succes obținut de Simona Halep de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou în urmă cu patru luni.

Simona a avut numai cuvinte de recunoștință față de Mouratoglou și staff-ul acestuia. Marea noastră campioană le-a mulțumit și fanilor care au încurajat-o frenetic pe tot parcursul turneului de la Toronto.

Este greu să încep de undeva, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită, a fost o luptă grea. Felicitări, Beatriz, ai făcut o treabă bună în această săptămână și pe parcursul întregului an, de altfel, ai câștigat atâtea titluri și atâtea meciuri. Îți multumesc pentru azi, a fost o luptă nemaipomenită, și îți urez mult succes pentru US Open, la fel și echipei tale.

Canada e un loc special pentru mine, am câștigat de două ori la Montreal, dar aici niciodată, deci e o zi specială. M-am străduit mult, pentru că chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Vă mulțimim că ne-ați susținut astăzi. A fost o atmosferă minunată.

Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru astăzi. Poate că nu am jucat extraordinar, dar am luptat și asta contează. Să sperăm că vor mai fi multe trofee împreună. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep.