Îmbrățișarea pe care Simona Halep i-a dat-o a scos la iveală apropierea incredibilă dintre ei

Ștefănescu Dragoș 16.08.2022, 08:41
Îmbrățișarea pe care Simona Halep i-a dat-o a scos la iveală apropierea incredibilă dintre ei

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia. La finalul partidei, marea noastră campioană l-a îmbrățișat cu multă căldură pe Patrick Mouratoglou. Gestul Simonei demonstrează relația specială dintre cei doi.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au o relație specială. După finala de la Toronto cei doi s-au îmbrățișat cu multă căldură

Simona Halep a avut un parcurs de vis în cadrul turneului de la Toronto. Marea noastră campioană a reușit să se califice în finala competiției, unde a întâlnit-o pe Beatriz Hadda Maia. La finalul unui meci extrem de disputat, Simona s-a impus cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3. Astfel, românca a cucerit pentru a treia oară titlul la Openul Canadei.

Imediat după finalul partidei, Simona Halep a ținut să împărtășească bucuria cu Patrick Mouratoglou. Marea noastră campioană s-a îndreptat către loja în care se afla francezul, care între timp coborâse la marginea tribunei. Cei doi s-au îmbrățișat cu multă căldură, demonstrând încă o dată relația specială dintre ei.

Trofeul de la Toronto este primul succes obținut de Simona Halep de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou în urmă cu patru luni.

Simona Halep, euforică după succesul de la Toronto. Românca a avut un mesaj special pentru Mouratoglou

La finalul meciului cu Beatriz Hadda Maia, Simona Halep a fost copleșită de oboseala dar și de bucuria câștigării marelui trofeu de la Toronto. Marea noastră campioană nu a uitat să-și felicite adversara și să le mulțumească fanilor prezenți în tribunele arenei. Totodată, Simona a avut un mesaj special pentru Patrick Mouratoglou. Ea și-a exprimat recunoștința față de antrenorul francez și întreg staff-ul care îi este alături.

Este greu să încep de undeva, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită, a fost o luptă grea. Felicitări, Beatriz, ai făcut o treabă bună în această săptămână și pe parcursul întregului an, de altfel, ai câștigat atâtea titluri și atâtea meciuri. Îți multumesc pentru azi, a fost o luptă nemaipomenită, și îți urez mult succes pentru US Open, la fel și echipei tale.

Canada e un loc special pentru mine, am câștigat de două ori la Montreal, dar aici niciodată, deci e o zi specială. M-am străduit mult, pentru că chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Vă mulțimim că ne-ați susținut astăzi. A fost o atmosferă minunată.

Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru astăzi. Poate că nu am jucat extraordinar, dar am luptat și asta contează. Să sperăm că vor mai fi multe trofee împreună. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep.