FOTO. Bomba sexy pe care o iubește noul fotbalist al Rapidului lui Dan Șucu. 2022, anul perfect pentru Andrei Ciobanu

Giosanu Catinca / 17.06.2022, 19:42

Rapid a reușit să îl transfere, zilele trecute, pe Andrei Ciobanu. Fostbalistul crescut de Academica „Gheorghe Hagi” este foarte bucuros că a ajuns la echipa bucureșteană și ia în calcul să se mute în Capitală. Ce se va întâlmpla cu bomba sexy pe care o iubește noul jucător al Rapidului.

Andrei Ciobanu, noroc cu carul

Andrei Ciobanu se pregătește pentru noul sezon. Mijlocaşul de 24 de ani va evolua începând din această vară sub comanda lui Adrian Mutu, tehnician cu care a lucrat și la naționala U21, în urmă cu un an. Clubul bucureștean a anunțat, joi, că fotbalistul român a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Rapid a perfectat astăzi cel de-al doilea transfer al verii, reușind să-l achiziționeze pe Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța. Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire, urmând a se alătura imediat lotului condus de Adrian Mutu, aflat în cantonament la Curtea de Argeș.”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții clubului Rapid București.

Bat clopote de nuntă!

Andrei Ciobanu are succes atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Noul jucător al Rapidului și-a cerut iubita în căsătorie înainte să părăsească gruparea antrenată de Gheorghe Hagi.

Partenera lui Andrei Ciobanu este extrem de activă pe rețelele de socializare. Ea a postat pe Instagram o forografie realizată în momentul în care a fost cerută de soție. Imaginea publicată de bomba sexy pe care o iubește noul fotbalist al Rapidului a stârnit un val de reacții din partea fanilor celor doi.

”Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon”

Frumoasa șatenă locuiește cu Andrei la Constanța. Ea obișnuiește să meargă la toate meciurile iubitului ei și nu are de gând să le rateze nici pe cele de la București. Cel mai probabil, tânăra se va muta cu Andrei Ciobanu în Capitală, după ce acesta a semnat cu Rapid.

Fostul jucător al Farului Constanța a oferit o primă reacție după ce a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult.

Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit.”, a spus mijlocașul central, conform site-ului oficial al grupării giuleștene.