FOTO: Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! A dormit cu trofeul în brațe

Gabriel Peneș 20.05.2021, 10:58
FOTO: Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! A dormit cu trofeul în brațe

Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! A dormit cu trofeul în brațe după victoria cu 2-1 obținută de echipa sa în fața Atalentei. Ronaldo a ajuns la 34 de trofee cucerite în toată cariera, dar e prima Cupă a Italiei pe care o câștigă. Pe de altă parte, CR7 e dat ca și plecat de la Juve, deși a depășit 100 de goluri înscrise și  pentru „Bătrâna Doamnă”.

Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus!

Starul portughez a mai cucerit un trofeu în impresionata sa carieră. Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! Bianconerii s-au impus cu 2-1 în fața Atalanetei în partida desfășurată joi seară. Pentru torinezi au înscris Kulusevski (31) si Chiesa (73), în timp ce golul Atalantei a fost reușit de Malinovskyi, în minutul 41. Este cea de-a 14-a Cupă cucerită de juventini în istoria lor. Ronaldo nu a marcat, dar se poate lăuda cu cel de-al 34-lea trofeu câștigat în carieră, printre care sunt și 5 Champions League.

De curând, Ronaldo a mai bifat un record. A devenit primul jucător care a înscris cel puțin 100 de goluri pentru 3 echipe din campionate diferite: Juventus, Real și Manchester United. Mai mult, el are peste 100 de goluri și la naționala Portugaliei. Pentru Ronaldo urmează ceea ce ar putea fi ultimul său meci la Juventus. Duminică, echipa încă pregătită de Pirlo joacă, în ultima etapă, la Bologna. E o partidă la capătul căreia torinezii vor ști dacă au mai prins un loc de Champions league sau nu. Deocamdată, ei se află pe locul 5, cu 1 punct mai puțin decât rivalele Napoli și Milan. Și la 3 puncte chiar de Atalanta, revelația acestui sezon, ocupanta locului 2.

Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! A dormit cu trofeul în brațe
Cristiano Ronaldo, imaginea momentului după ce a câștigat Cupa Italiei cu Juventus! A dormit cu trofeul în brațe

A dormit cu trofeul în brațe

Zilele lui Ronaldo la Juventus pr numărate. În ciuda golurilor marcate, el nu a reușit să își aute echipa să își atingă obiectivul dorit: câștigarea Champions League. Iar sezonul acesta a fost dezastruos și în campionat. Torinezii vor pierde titlul, după ce și l-au adjudecat de 9 ori la rând. Mai mult, Juventus e în pericol să nu prindă nici măcar unul dintre primele 4 locuri, ce asigură prezența în Champions League. Iar criticile adresa stilului său egoist de joc, s-au făcut tot mai auzite. Prin urmare, s-a vorbit tot mai apăsat de o despărțirea starului portughez de echipa la care a ajuns în 2018.

Deși zvonurile despre posibila destinație s-au îndreptat mai mult către PSG sau Manchester United, acum situația s-ar fi schimbat. Mama starului, Dolores Aveiro, a declarat că îș va convinge pe fiul ei să revină la Sporting Lisabona, clubul de la care a „zburat” către glorie, în 2003, în mandatul lui Ladislau Boloni. De altfel, serile trecute, o firmă de transport din Lisabona a fost surprinsă în momentul în care încărca cele 7 maşini de lux ale lui Cristiano Ronaldo într-un TIR. Presa din Italia scrie că aceasta este dovada plecării superstarului de la Juventus. Și chiar spre Lisabona, așa cum promisese mama sa. Acum, rămâne de văzut dacă mutarea mașinilor va avea, de fapt, vreo legătură cu concretizarea unui transfer spre clubul lusitan. E posibil ca Ronaldo să rămână încă un seon la Juve, așa cum anunța, de curând, Gazzetta dello Sport.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe