Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi

Gabriel Peneș 18.04.2021, 22:02
Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi

Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi. CR7 a strâns o avere uriașă de pe urma talentului său fotbalistic. Dar cheltuielile extravagante sunt pe măsura bogăției starului de la Juventus. Ultima sa ispravă a fost legată de achiziționarea unui…pat. Dar nu unul oarecare.

Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi
Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi

Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina

Atacantul de la Juventus Torino este unul dintre cei mai bogați sportivi ai lumii. Nebunia lui Cristiano Ronaldo pentru iubita sa, Georgina. CR7 a devenit al trilea sportiv din istorie care a acumulat 1 miliard de dolari. Primul a fost jucătorul de golf, Tiger Woods, al doilea fiind pugilistul Floyd Mayweather. Dar câștigurile lui Ronaldo sunt egalate doar de extravaganțele sale. Inclusiv de cele făcute pentru iubita, Georgina Rodriguez și familia sa.

Cei doi s-au întâlnit prima oră în 2016, la Madrid, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări într-un magazin. Între timp, a devenit fotomodel. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani). Dar Georgina îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani). Iar Ronaldo nu ezită să-i răsfețe după pofta inimii.

Ce s-a întâmplat în dormitorul celor doi

Ultima ispravă a starului portughez a fost relatată de ziariștii britanici de la „The Sun”. Aceștia au susținut că Ronaldo a cumpărat un pat pentru penthouse-ul pe care îl deține în Lisabona. Dar nu pat oarecare. Ci unul atît de mare încât a trebuit să fie ridicat, la propriu, cu macaraua, până în dormitorul familiei.

Apartamentul respectiv este, în continuare, cea mai scumpă locuinţă cumpărată vreodată în Portugalia. Se află în Avenida da Liberdade şi îi aparţine lui Cristiano Ronaldo din decembrie 2019. Cinci designeri interiori s-au ocupat de apartamentul starului lusitan. Acesta este unul din cele 4 domenii ale lui Cristiano, scrie as.ro.

Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au îmbogăţit şi nu se feresc să se afişeze cu cele mai scumpe bijuterii. Numai inelul de logodnă pe care l-a cumpărat golgheterul din Serie A a costat aproape 700.000 de euro. Anul trecut, logodnica lui Cristiano Ronaldo s-a afişat în faţa jurnaliştilor cu bijuterii de 720.000 de lire sterline (800.000 de euro). În 2018, înaintea unui duel dintre Manchester United şi Juventus, Cristiano s-a afişat cu un ceas cu diamante care valorează aproximativ 1.350.000 de euro.

Ce nu se știe încă este dacă CR7 își va continua cariera la Juventus Torino. Tot mai multe voci vorbesc despre o despărțire de clubul care a plătit 117 miioane de euro pentru a-l aduce de la Real Madrid. Însă, dincolo de golurile adunate, investiția în Ronaldo nu s-a materializat și în rezultatele așteptate, cel puțin în plan european.

Urmăriți Playsport.ro și pe