FOTO. Drăgăstoasa Simona Halep, fotografii tandre cu Toni Iuruc. Cum s-a pozat campioana împreună cu logodnicul său

Moldoveanu Camelia 06.09.2021, 20:03

Simona Halep a fost eliminată de la US Open, însă Toni Iuruc are grijă ca suferința să nu fie una prea mare. Jucătoarea de tenis a postat o fotografie în care se vede clar cât este de îndrăgostită de bărbatul care o să-i devină soț peste câteva zile.

Toni Iuruc o face să uite de orice eșec

Elina Svitolina a învins-o pe Simona Halep la US Open cu, 3-6, 3-6. Scorul arată clar faptul că românca nu a avut nicio șansă în fața adversarei sale. Jucătoarea de tenis din Constanța nu traversează deloc o perioadă bună din punct de vedere profesional, accidentarea suferită în urmă cu aproximativ patru luni a împiedicat-o să ajungă mai departe în turneul din SUA și să-și atingă principalul obiectiv.

Cu toate că și-ar fi dorit să ajungă cât mai departe în primul turneul de după recuperare, Simona Halep s-a oprit în optimi. Ea a părăsit terenul vizibil dezamăgită, însă, la scurt timp i-a revenit zâmbetul pe buze. Parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat. Cu alte cuvinte, magia iubirii.

Toni Iuruc a călătorit în America pentru a-și sprijini logodnica, așa cum obișnuiește să o facă de când sunt împreună. Simo a postat o fotografie pe Instagram în care se vede cât de drăgăstoasă este cu viitorul ei soț. Încă puțin și va deveni doamna Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de lux la Constanța

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții pe 15 septembrie. Conform celor de la Prosport.ro, marele eveniment va avea loc la Constanța. Petrecerea se va desfășura în clubul Fratelli, imediat după cununia civilă.

Cum toată lumea bună va participa la grandioasa petrecere, se preconizează că va fi cel mai mare eveniment monden al anului. Un apropiat al familiei Halep a dezvăluit că nunta Simonei va suscita un interes imens în rândul constănțenilor și că va fi ceva ce nu s-a mai văzut în orașul de la malul Mării Negre.

Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vadă pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai.

De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea!”, a dezvăluit un apropiat al familiei Halep.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani într-un club din municipiul București. A fost dragoste la prima vedere între ei. Dani Caramihai este cel care le-a făcut cunoștință în clubul Fratelli din București, el fiind unul dintre proprietarii localului. De altfel, tot el le va fi și naș. Ion Țiriac și Gică Hagi, doi oameni importanți din cariera Simonei Halep, vor fi invitați cu siguranță la nuntă. Ilie Năstase a anunțat deja că a primit invitație.

Urmăriți Playsport.ro și pe