Amână Simona Halep nunta cu Toni Iuruc? „Mă gândesc la măritiș, dar nu e grabă!”. Ce spune despre petrecerea de zilele trecute

Ștefănescu Dragoș / 30.07.2021, 00:24
Amână Simona Halep nunta cu Toni Iuruc? „Mă gândesc la măritiș, dar nu e grabă!”. Ce spune despre petrecerea de zilele trecute

După o perioadă mai puțin fastă a carierei sale, Simona Halep a avut parte de un moment deosebit în viață. După o frumoasă poveste de dragoste, marea noastră campioană s-a logodit cu iubitul ei Toni Iuruc. Petrecearea care a marcat evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns în vila de la Izvorani a celor doi.

Accidentarea o ține departe de terenul de tenis

Anul acesta este foarte greu pentru Simona Halep. Accidentarea la gamba piciorului stâng suferită la turneul de la Roma a forțat-o pe Simona să rateze toate turneele importante. Astfel marea noastră campioană s-a retras pe rând de la Roland Garros, Wimbledon și în final a trebuit să-și anunțe retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 10 în clasamentul WTA.

Logodna Simonei Halep cu Toni Iuruc

Un eveniment deosebit i-a adus zâmbetul pe chip Simonei. Petrecerea care a marcat logodna dintre Simona Halep și Toni Iuruc a avut loc săptămâna trecută la vila celor doi, din Izvorani. Fericitul eveniment a avut loc într-un cadru restrâns, în prezența familiei celor doi și a prietenilor apropiați.

Sportiva primise inelul de logodnă de la Toni Iuruc pe 10 iunie. Cu ocazia fericitului eveniment, Simona Halep a dorit să-și împărtășească bucuria cu fanii săi prin câteva declarații date într-o conferință de presă.

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, declara Simona Halep după primirea inelului de logodnă.

Simona Halep aduce lămuriri în privința petrecerii de la Izvorani

Simona Halep a vrut să aducă câteva lămuriri despre petrecera organizată de ea și Toni Iuruc la vila de la Izvorani. Toată lumea a fost convinsă că petrecerea a marcat căsătoria celor doi îndrăgostiți, însă marea noastră campioană a clarificat situația.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep, potrivit As.ro.