FOTO. După divorțul de impresară și-a găsit iubită nouă! Cine este bruneta care i-a cucerit inima lui Mauro Icardi

Andrei Alexandra 10.11.2022, 16:02

Presa din Turcia speculează că Mauro Icardi ar fi trecut deja peste despărțirea de Wanda Nara. Aceasta a cerut divorțul de atacantul argentinian în vârstă de 29 de ani la finalul lunii septembrie, iar de atunci fotbalistul lui Galatasaray a fost văzut de câteva ori în compania unei actrițe în vârstă de 24 de ani, pe numele ei Devrim Ozkan.

Mauro Icardi dă semne că a uitat-o deja pe Wanda Nara

Ea a putut fi văzută destul de des în ultimele săptămâni la meciurile celor de la Galatasaray, fapt ce a făcut ca aceste speculații să se înmulțească. Dar momentul „crucial” a fost atunci când Mauro Icardi a fost surprins într-o fotografie în timp ce se ținea discret de mână cu această tânără actriță. Între cei doi s-a interpus Lucas Torreira, coechipierul lui Icardi de la echipa Cim Bom.

Mauro Icardi se ține de mână cu presupusa sa nouă iubită. Sursă: Twitter
Mauro Icardi se ține de mână cu presupusa sa nouă iubită. Sursă: Twitter

Astfel, în mod evident, foarte mulți oameni sunt de părere că este destul de clar că atacantul Galatei a trecut deja peste despărțirea de Wanda Nara. Despărțire pe care chiar el a confirmat-o recent. Atacantul argentinian a criticat-o pe fosta sa parteneră pentru felul în care a apărut într-un videoclip al unui rapper din țara natală. L-Gante.

Mesaj clar transmis de fotbalist: „Nu mai vreau să apăr ceea ce nu este de apărat”

Atunci, Wanda, care a fost în toți acești ani și impresarul lui Icardi, a apărut într-o ținută sumară, întinsă pe un pat, în timp ce cântărețul respectiv se apropia destul de provocator de ea. Fostul fotbalist de la Inter Milano și Paris Saint-Germain a reacționat foarte dur după acel moment.

„Se face de râsul lumii cu comportamentul și cu atitudinea ei. Adevărul este că nu vreau să mai susțin și să apăr ceea ce nu mai este de apărat”, a scris Mauro Icardi pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe