Misterul numelor copiilor lui Gică Hagi, Ianis și Kira. De unde s-a inspirat „Regele” când și-a botezat urmașii

Moldoveanu Camelia / 04.05.2021, 10:23

Cu toate că se află în „lumina reflectoarelor” din anii 80, Gică Hagi nu și-a dezvăluit toate secretele. De unde s-a inspirat „Regele” când i-a botezat pe Ianis și Kira. Misterul numelor celor doi copii a fost elucidat.

Misterul numelor copiilor lui Gică Hagi

Gică Hagi Ianis Hagi Kira Hagi
Gică Hagi alături de Ianis și Kira, în urmă cu mulți ani

Kira (25 de ani) și Ianis (22 de ani) sunt cei doi copii ai Marilenei și Gheorghe Hagi. Fata „Regelui” este o tânără actriță, iar băiatul un fotbalist de succes. Se pare că numele alese pentru cei doi copii le-au purtat noroc deoarece au o viața pe care mulți tineri și-ar dori să o aibă.

„Regele” și-a botezat copii după prenumele părinților săi. Ianis este de la bunicul său Iancu, iar Kira de la bunica sa Kirața. Hagi a făcut o combinație între cele două nume al copiilor pentru a denumi hotelul cu 122 de camere din Mamaia. Iaki are patru stele și a fost cumpărat în 1999, iar în 2001 a fost renovat și relansat.

Kira: „Tata este cu glumele la el și dansator”

Kira a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a dezvălui cum este Gică Hagi acasă, în rolul de tată. „Regele” își ia mereu notițe, dansează și are glumele la el.

La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.

Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

Soția „Regelui” este lumina familiei

Tot  Kira a mai dezvălui că mama sa este o femeia care reușește să aducă lumină în familie. Marilena face ca toți să graviteze în jurul ei, să echilibreze casa în care se află doi pasionați de fotbal și o pasionată de actorie.

Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi.”, mai afirmat Kira Hagi.

Gică Hagi s-a căsătorit pentru prima dată în 1990. Leni Celnicu avea să-i fie soție doar pentru un an. După relația cu „Regele” aceasta a decis să rupă orice legătură cu acesta și să se  ascundă de lumina reflectoarelor. În 1995 avea să se însoare cu cea despre care spune că îi datorează totul.

Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine”, a declarat Gheorghe Hagi despre femeia care i-a oferit doi copii.