FOTO EXCLUSIV. Nebunie la hotelul Simonei Halep din Mamaia în acest weekend. Ce s-a întâmplat la malul mării

Radu Bordei 28.07.2021, 12:13

Simona Halep nu trece printr-un moment foarte bun, profesional. Fostul lider mondial s-a accidentat în primăvară, la Roma și a suferit o dublă ruptură musculară, De aceea, jucătoarea din România a ratat turneul ei favorit, Roland Garros, dar și șansa să își apere trofeul la Wimbledon.

Mai grav a fost că Simona nu și-a îndeplinit visul de a participa, pentru România, la Jocurile Olimpice. Acolo campioana din tenis visa să fie chiar port-drapelul delegației noastre. Din păcate, condiția medicală a împiedicat-o să facă deplasarea în Japonia. Dacă profesional lucrurile nu au mers bine, când vine vorba de afaceri, Simona se bucură de un moment foarte bun

Motive de bucurie pentru Simona Halep. Complexul deținut de sportivă, pe Litoral, a fost luat cu asalt de turiști

Fostul lider WTA deține un complex de apartamente de închiriat în regim hotelier, în Mamaia Nord. Mai ales în weekend, un astfel d eapartament costă destul de mult. Cu toate acestea, turișitii au luat cu asalt litoralul românesc. Oamenii se înghesuie la mare, mai ales că, din cauza pandemiie, mulți nu își pot face planuri să plece în străinătate. De aceea, locațiile de pe litoralul românesc stârnesc interesul oamenilor.

Așa s-a întâmplat și la Complexul Lotus, cel deținut de marea sportivă. Nu se mai găsea niciun loc, deși prețurile sunt piperate în sezon. Și campioana de la Roland Garros și Wimbledon sigur a făcut un profit frumușel.

Simona Halep are parte de împliniri și în viața personală. Se pregătește de nunta cu Toni Iuruc

Chiar dacă presa a speculat că Simona Halep și Toni Iuruc s-ar fi logodit, realitatea a fost cu totul alta. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și vor face și pasul căsătoriei, în curând. Simona este foarte fericită alături de bărbatul de lângă ea și a profitat de perioada aceasta pentru a se relaxa, dar să se și distreze împreună.

Cei doi au organizat și o petrecere pentru familii, ca o pregătire pentru nunta ce va veni în viitor. O dată a fericitului eveniment nu a fost anunțată, încă.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. imona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna, a declarat Stere Halep, tatăl sportivei, pentru Click.

Urmăriți Playsport.ro și pe