FOTO-EXCLUSIV. Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești! Unde a fost surprins fostul atacant al României

Gabriel Peneș 30.03.2021, 14:42

Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești! Unde a fost surprins fostul atacant al României care a rămas liber de contract. Plecarea de la „Lupii Galbeni” nu i-a picat prea bine tehnicianului de 48 de ani. Astfel, cel care făcut parte din „Generația de Aur” a ales să își găsească liniștea alături de fiul său, Luca și de câinii familiei. El a fost surprins de Playsport la o plimbare împreună cu aceștia.

Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești!

Vremuri grele pentru fostul tehnician al ploieștenilor. Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești! „Lupii Galbeni” au ratat „la mustață” intrarea în play-off-ul Ligii a 2-a. După ce au obținut doar un punct în 3 partide, ploieștenii se văd acum nevoiți să lupte pentru evitarea retrogradării în Liga a 3-a. Cum cineva trebuia să plătească, acesta a fost antrenorul Vireol Moldovan. După ce a fost demis de la echipa la care ajunsese vara trecută, fostul atacant al naționalei a fost surprins la plimbare alături de fiul său și de cei doi căței.

Playsport l-a surprins pe fostul internațional român, îmbracat ca un star de la Hollywood, relaxându-se alături de aceștia. „Moldo-gol” s-a bucurat o vreme de aerul mai curat și de mișcare, după care și-a pus patrupedele în portbagaj și a plecat către casa din orașul carantinat Voluntari. Poate că a vrut doar să petreacă un timp alături de fiul său de 26 de ani, Luca. Ori să se gândească la posibila viitoare destinație ca antrenor. Oricum, Moldovan părea destul de abătut sau preocupat, având o figură serioasă, cu care ne-a obișnuit deja.

Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești! Unde a fost surprins fostul atacant al României
Viorel Moldovan nu se regăsește după ce a părăsit Petrolul Ploiești! Unde a fost surprins fostul atacant al României

Unde a fost surprins fostul atacant al României

Viorel Moldovan a declarat, după despărțirea de Petrolul, că și-ar dori cândva să reajungă la Gloria Bistrița, clubul său de suflet. Bistrițean de origine, fostul atacant a început fotbalul la echipa din „poarta Transilvaniei”.

Mai am un vis, o dorinţă: să pot să mă întorc, mai devreme sau mai târziu, la Bistriţa şi să construiesc un club, un club care să revină pe prima scenă fotbalistică, un club formator. Dar nu în calitate de antrenor, ci în calitate de manager general sau preşedinte”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Look Sport Live.

Moldovan a participat, ca jucător, la două Campionate Mondiale, cele din 1994, în SUA și 1998, în Franța. A fost, de asemenea, la două ediții ale Europenelor, cele din 1996 și 2000. A adunat 70 de selecții la echipa națională, pentru care a marcat 25 de goluri. Are în palmares o Cupă a României (2006), câștigată în 2006 cu Rapid București. De asemenea a fost campion al Elveției (1998) cu Grasshoppers Zurich și campion al Franței (2001) cu FC Nantes. Ca antrenor, a condus vreme de câteva luni, naționala U21 a României, dar a fost nevoit să plece după un 0-8 cu… Germania U21. Pentru aproape doi ani, 2014-2016, a fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala „mare”.