Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo. ”Clubul este într-o situație jalnică”

Gabriel Peneș / 12.02.2021, 19:18
Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo. ”Clubul este într-o situație jalnică”

Răzgândirea, uneori, e bună. Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo. Fostul atacant al naționalei și al „câinilor” a povestit cum era să ajungă tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare. Despre situația actuală a clubului, „Vio-gol” e tranșant: ”Clubul este într-o situație jalnică”.

Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo

Deciziile importante se iau, uneori, în locuri neașteptate. Iar răzgândirile pot fi bune, în unele situații. Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo. Fostul mare atacant al naționalei, dar și de la Dinamo, a povestit la emisiunea Liga Digisport cum a fost la un pas să devină antrenorul lui Dinamo. Se întâmpla în toamna lui 2019, după ce Eugen Neagoe a acuzat probleme de sănătate și Florin Prunea căuta un înlocuitor.

„Vio-gol” era atunci antrenor la Chindia Târgoviște. El nu regretă deloc decizia de a se răzgândi după ce, inițial, acceptase oferta din Ștefan cel Mare.

A depins doar de mine atunci. M-am oprit într-o parcare pe drumul dintre Târgoviște și București și am spus nu. M-am gândit mai bine și mi-am schimbat direcția. Mi-aș dori să antrenez pe Dinamo, dar nu în orice condiții. Am luat atunci o decizie înțeleaptă, dacă privesc retrospectiv”, a dezvăluit Viorel Moldovan.

”Clubul este într-o situație jalnică”

Actualul antrenor de la Petrolul Ploiești este și el printre cei care sunt uimiți atunci când citesc despre ce se întâmplă la Dinamo. Despre situația creată odată cu venirea lui Pablo Cortacero cu al său plan ce arăta superb, însă doar în vorbe.

Atât de jalnic nu am văzut niciodată Dinamo, ca să emiți pretenții, ca să fii un club respectat ai nevoie de liniște, de echilibru. Sunt alți dinamoviști mult mai mari decât mine și le înțeleg suferința. Au dat totul pentru acest club la care eu am jucat doar doi ani. E o beznă totală, o situație extrem de complicată. Am văzut și ce i s-a întâmplat lui Cosmin Contra. Există aceste păcăleli, poate a evaluat greșit și a avut încredere că proiectul e ok”, a fost reacția lui Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo. ”Clubul este într-o situație jalnică”
Viorel Moldovan dezvăluie de ce a refuzat să preia Dinamo în 2019. ”Clubul este într-o situație jalnică”, e de părere fostul internațional în legătură cu ce se întâmplă după venirea lui Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare

Un nou director general la echipa din Ștefan cel Mare

Dinamo a luat astăzi mai multe decizii importante după ședința. Consiliului de Administrație al clubului. Nou director general la Dinamo. Constantin Eftimescu a fost numit director general al clubului din Ștefan cel Mare, scrie digisport, citând doardinamo.ro. Astfel, acesta va avea de acum drept de semnătură în relația cu FRF, cu LPF, dar și cu banca. În felul acesta, se revocă decizia prin care doar Pablo Cortacero și Dorin Șerdean puteau lua decizii în relația cu banca la care erau conturile grupării din Ștefan cel Mare.

De altfel, lui Dorin Șerdean i-au fost retrase toate drepturile în raport cu clubul Dinamo. La ședința Consiliului de Administrație  au mai participat Cristi Hîldan (n.r. – care l-a reprezentat și pe Cornel Dinu), Elyass Bucurică, din partea DDB, dar și Cornel Țălnar și Marius Bacria, ultimul fiind administratorul ACS FC Dinamo, echipa fostului acționar, Nicolae Badea.