FOTO. Iubita lui Cristiano Ronaldo i-a dat cea mai bună veste! Starul portughez va fi tătic!

Giosanu Catinca / 28.10.2021, 19:23

Cristiano Ronaldo este un bărbat împlinit. Starului portughez are succes pe toate planurile. Internaționalul se descurcă de minune la Manchester United, formație pentru care a marcat golul victoriei în duelul cu Atalanta, scor 3-2, iar acum a primit o veste neașteptată de la partenera sa, Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo, bucurie de nedescris

Georgina Rodriguez (27 de ani) este partenera starului Cristiano Ronaldo (36 de ani) din vara lui 2016, când cei doi s-au cunoscut un magazin din Madrid, unde iberica lucra ca asistent de vânzări. Fotbalistul lui Manchester United și iubita sa sunt extrem de populari pe Instagram, unde postează momente din viața personală și le prezintă fanilor cadourile extravagante pe care și le fac.

În ultima sa postare, Cristiano Ronaldo a anunțat că Georgina Rodriguez este însărcinată. Georgina nu așteaptă un copil, ci doi, căci este însărcinată cu gemeni. Prin urmare, starul portughez va deveni tată pentru a șasea oară.

Portughezul va mai avea doi copii

Georgina, care se roagă să devină soția lui Ronaldo, după cum reiese din trailer-ul seriei documentare Netflix despre viața ei este însărcinată în 3 luni. Sexul copilor nu este cunoscut încă. Cuplul mai are o fetiță împreună, Alana Martina, care s-a născut în noiembrie 2017.

Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântat.”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Instagram.

Postarea lui Cristiano Ronaldo, însoțită de o fotografie în care apare alături de Georgina Rodriguez, s-a bucurat de un succes enorm. Peste 4 milioane de aprecieri a primit imaginea cu cei doi. Și asta, în mai puțin de douăzeci de minute.

Cristiano Ronaldo mai are doi gemeni, un băiat și o fată, Matteo și Eva, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat. Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Fostul fotomodel vrea să-și unească destinul cu starul lui Machester

Georgina a dezvăluit, recent, că își dorește să-și unească destinul cu CR7 și că va spune „da” fără ezitare în cazul în care Ronaldo îi va pune întrebarea mult așteptată.

Nu depinde de mine. Ojalá.”, a afirmat bruneta, când a fost întrebată despre căsătoria cu Cristiano Ronaldo.

Partenera portughezului a fost întrebată, în trecut, de ce nu au făcut încă ”pasul cel mare”, iar aceasta a asigurat că, deși se află în planurile celor doi, aceștia sunt prea ocupați cu alte planuri.

Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei.”, spunea Georgina Rodriguez, în urmă cu doi ani.