FOTO. Marea iubire a lui Cristi Borcea l-a uitat definitiv pe acționarul dinamovist. Cum este răsfățată superba blondă

Giosanu Catinca / 25.01.2022, 16:43

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, o duce din ce în ce mai bine. Vedeta are un partener extrem de chipeş, care o răsfață într-o vilă cu piscină ca în filmele de la Hollywood.

Actualul soț al Alinei are o avere colosală, însă și românca face bani mulți în SUA, mai ales că deține mai multe afaceri.

Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea

Alina Vidican s-a căsătorit recent cu iubitul ei, Claude. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au avut un evenimet plin de lux și opulență.

Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe brazilianul milionar Claude Senhoreti în 2019. Cu toate că bărbatul era căsătorit, cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă, iar după ce Claude și-a rezolvat situația, a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondă. Tânăra a acceptat, iar după patru luni s-au și căsătorit, organizând o petrecere cu mare fast.

Proaspeții însurăței locuiesc acum împreună într-o vilă luxoasă pe care Claude Senhoreti a făcut-o publică prin intemediul contului său de socializare.

Noul soț al vedetei ar fi cu mult mai bogat decât Borcea

Bărbatul pare că este destul de sociabil. Reamintim că tot el a fost cel care a publicat primele imagini de la nunta cu Alina Vidican.

Claude Senhoreti a vrut să își surprindă soția și pe copiii acesteia, astfel că, în curtea casei, a amenajat o pistă de curse. Din cauza spațiului, însă, nu se folosesc bolizi de raliu, ci karturi, pilotul cumpărând mai multe asemenea mașinuțe.

Milionarul brazilian a postat o serie de filmulețe în care arată unde locuiește el alături de Alina Vidican. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. Pilotul au o curte mare, în care se găsește și o piscină pe măsură. Cei doi au un jacuzzi exterior, cu apă caldă, dar și un loc unde pot sta în jurul focului, la povești.

Alina a plecat de la propria-i nuntă cu un Lamborgini de 400.000 dolari

Claude a demonstrat în nenumărate rânduri că nnu se uită la bani atunci când vine vorba de soția lui. La nuntă, i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago. Mașina valorează în jur de 450 de mii de dolari.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Cristi Borcea, Vidican s-a căsătorit cu fostul acționar de la Dinamo în 2011. Cei doi au împreună au doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, Gloria. În 2016, ei au divorțat, iar la scurt timp ea a plecat în Florida unde s-a ocupat în continuare de restaurantul moștenit de la fostul său soț.