FOTO. Marele Jose Mourinho a ajuns să mănânce pe stradă! Imaginea care a stârnit mari controverse pe internet

Bordei Radu / 28.10.2021, 13:23

Marele Jose Mourinho a oferit, din nou, imagini de neuitat. Antrenorul portughez este mereu în centrul evenimentelor, indiferent de ceea ce face. Fie că e vorba de o sărbătoare nebună a unui gol, sau când comunică cu fanii, în tribună, The Special One oferă mereu momente savuroase.

De data aceasta a surprins, după succesul pe terenul celor de la Cagliari. Echipa la care a jucat titular Răzvan Marin a dat tot ce a avut mai bun, a fost aproape chiar de victorie, dar la final s-au bucurat romanii. Echipa lui Mourinho a smuls o nouă victorie la limită. Iar antrenorul a petrecut într-un mod inedit

Marele Jose Mourinho, un nou moment savuros….la propriu. Cum a mâncat celebrul antrenor portughez

Fanilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe Jose Mourinho. Acesta nu a mai așteptat să își stăpânească foamea, după victoria cu sarzii. Mourinho a mâncat pe jos, la fel ca un om al străzii, sau ca un turist grăbit, care se hrănește înainte de a vizita un nou obiectiv. Portughezul și-a savurat masa, dar și o cutie de cola. Mourinho a postat imaginea pe rețelele de socializare, în timp ce aștepta să iasă echipa de la vestiare. Portughezul este suspendat și nu a putut să își felicite imediat jucătorii.

Se pare că punctele l-au hrănit chiar mai bine pe antrenor, iar Roma păstrează locul 4 în Serie A.

Mourinho a trecut peste umilința suferită în Conference League

Cu această victorie, jucătorii Romei l-au mai împăcat pe antrenor. The Special One a fost mânios, după rușinea din Conference League. Roma a fost învinsă în deplasare de norvegienii de la Bodo/Glimt cu scorul de 6-1 în a treia etapă a grupelor Conference League. A fost pentru prima dată când o echipă antrenată de Mourinho a primit 6 goluri într-un meci.

Responsabilitatea e a mea, eu am decis să joc cu această echipă. Am avut intenții bune, am vrut să le dau șanse celor care au evoluat mai puțin. Nu e nimic nou că unii dintre noi au anumite limite, e diferență mare între 12-13 fotbaliști și restul, dar mă așteptam la alt răspuns, a declarat Mourinho, după acel meci

Suporterii Romei sunt mulțumiți de cum merge echipa cu Mourinho, chiar dacă mai este mult de lucrat. Rămâne de văzut dacă antrenorul va mai sta mult în capitala Italiei. Portughezul este tentat de o aventură la noii miliardari în fotbal, dacă aceștia vor apela la el.