FOTO. Max Verstappen, petrecere până-n zori alături de două femei celebre! Imaginile sunt virale

Ștefănescu Dragoș / 16.12.2021, 10:34

Sezonul acesta din Formula 1 a avut parte de un scenariu uluitor. Noul campion mondial, Max Verstappen, a fost stabilit după un final incendiar chiar în ultima cursă. După ce a cucerit titlul mondial, Max Verstappen a dat o petrecere la care au participat mai multe celebrități.

Max Verstappen, petrecere până-n zori alături de două femei celebre

Sezonul acesta din Formula 1 a avut un final extrem de spectaculos. Noul campion mondial a fost stabilit după ultima cursă de la Abu Dhabi. Olandezul Max Verstappen s-a impus depăşindu-l în ultimul tur pe Lewis Hamilton, după ce mașina de securitate a intrat pe circuit ca urmare a faptului că Nicholas Latifi (Williams) a intrat în parapet. Finalul controversat al cursei de la Abu Dhabi a declanșat furia celor de la Mercedes, care au contestat ulterior rezultatul.

Imediat după marea victorie de la Abu Dhabi, Max Verstappen a organizat o petrecere la care au participat membrii echipei și apropiați de-ai săi. Olandezul și ai lui au așteptat decizia FIA, după contestația depusă de Mercedes. Când au aflat că Verstappen este 100% campion mondial au dat drumul la sărbătoare. Presa engleză a notat că petrecerea a durat până în zorii zilei de luni, la ora 07:00.

Alături de Max Verstappen, pe tot timpul petrecerii a stat iubita sa, Kelly Piquet. Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini cu cei doi dar și cu Verstappen alături de prietenii Stan Pex și Gianpiero Lambiase. O altă prezență strălucitoare a avut-o celebra Geri Halliwell, fosta componentă a trupei Spice Girls. Aceasta este soția șefului de la Red Bull, Chris Horner. Noul campion mondial s-a pozat și alături de Geri de care pare foarte apropiat.

Cine este Kelly Piquet, iubita lui Max Verstappen

Noul campion mondial Max Verstappen are o relație cu frumoasa Kelly Piquet. Aceasta este fiica legendarului campion de Formula 1, Nelson Piquet, care a câștigat titlul mondial în 1981, 1983 și 1987 și a concurat pentru Brabham, Williams, Lotus sau Benetton.

Kelly Piquet are 33 de ani și este jumătate braziliancă, jumătate olandeză. Ea a trăit multă vreme în Franța, Anglia și Statele Unite, unde a studiat relații internaționale.

Iubita lui MaxVerstappen a avut până în decembrie 2019 o relație cu Daniil Kvyat, rusul care concurează și în el Formula 1. Cei doi au fost împreună din 2016 și au împreună un copil născut în iulie 2019.

Max Verstappen și Daniil Kvyat au fost chiar colegi de echipă în 2015/2016, după care rusul a părăsit scuderia. Acum, el concurează pentru AlphaTauri, după ce a mai fost la Ferrari.