FOTO| Nadal și Ronaldo au devenit parteneri de afaceri într-un business de lux

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 08:27

Cei mai bogați sportivi din lume au învățat de-a lungul anilor că banii câștigați pe teren trebuie investiți. Nadal, Ronaldo și Pau Gasol au decis să se asocieze într-un business de lux cu locații în Madrid, Ibiza și Beverly Hills. Sportivii îl mai au ca asociat și pe cântărețul Enrique Iglesias.

Afacere de lux între sportivii Nadal, Ronaldo și Pau Gasol

Rafael Nadal împreună cu oamenii de afaceri Manuel Campos Guallar și Abel Matutes Prats au creat împreună lanțul de restaurante Tatel. Serviciile de înaltă calitate necesită investitori cu dare de mână, iar astfel printre cei care „pompează bani” în această afacere de lux se numără nume sonore precum Cristiano Ronaldo, Pau Gasol sau Enrique Iglesias.

Primul restaurant Tatel s-a deschid în Paseo de la Castellana (Madrid), în anul 2014. Afacerea a fost una de succes, astfel că în 2017 s-a deschid ce-a de-a doua locație, însă de această dată în însorita Ibiza. Pentru că nu puteau rata nici America, aceștia și-au deschis anul trecut o nouă locație în Beverly Hills. Mai mult, ultima locație a fost inclusă de către revista „USA Today” în top 25 de restaurante din lume ce merită vizitate.

Acum, afacerile lui Nadal, Ronaldo și Pau Gasol caută să meargă și mai departe, mai precis în Ghidul Michelin. Pentru asta au reușit deja să obțină prima „stea” Michelin. Pentru a căpăta această distincție, Tatel a avut nevoie de serviciile unui bucătar din grupul Mabel Hospitality și au optat pentru Juan Antonio Medina.

Cristiano Ronaldo vrea să-l depășească pe Zlatan la longevitate

Revenit la Manchester United după 12 ani, Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în 21 de meciuri. Cu toate că în contul personal și-a trecut un număr impresionant de reușite, „diavolii roșii” ocupă doar locul șapte în Premier League.

Situația de la Manchester United a provocat multe discuții în rândul specialiștilor, majoritatea considerând că Ronaldo nu o să mai continue pe Old Trafford dacă echipa sa nu se califică în Liga Campionilor. Mai mult, nici noul antrenor, Ralf Rangnick, nu este neapărat pe placul starului, în ciuda faptului că săptămâna trecută și-a exprimat susținerea față de tehnician.

Cristiano Ronaldo își dorește reușite, cât mai multe, și acesta nu este un secret pentru nimeni. Aflat la Zurich pentru a-și ridica trofeul oferit de FIFA pentru recordul de goluri marcare la echipa națională, Ronaldo a dezvăluit că-și mai dorește să joace ceva ani.

Oamenii mă întreabă uneori câți ani mai voi juca și eu spun că sper să mai joc patru, cinci ani. Totul ține de mental.
ncă mai am pasiunea pentru fotbal și pentru a înscrie goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când intru pe teren, chiar și la antrenament, motivația mea este încă acolo. Chiar și la 37 de ani în curând, mă simt bine.

Continuu să muncesc din greu. Vreau sa continui. Sper să joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îți tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti.”, a declarat Ronaldo, care împlinește 37 de ani la începutul lunii viitoare.