FOTO. Nadia Comăneci l-a ținut mereu departe de ochii lumii. Cum arată acum fiul „Zeiței de la Montreal”

Bordei Radu 10.09.2021, 15:38

Nadia Comâneci se poate lăuda că trăiește cu adevărat „visul american”. „Zeița de la Montreal” formează un cuplu solid cu Burt Conner, fostul gmnast american și cei doi sunt însurați de 25 de ani. Astfel, Nadia este bucuroasă de viața frumoasă și mai ales de familia ei, de peste ocean.

Cei doi au și un fiu, Dylan, care a ajuns deja la 15 ani. Acesta nu a apărut foarte mult în atenția publicului. Nadia și Bart au preferat să nu îl expună pe copil în presă sau pe rețelele de socializare. Adolescentul a crescut, însă, iar ultimele imagini au surprins acest aspect.

Fiul „Zeiței de la Montreal”, pe urmele părinților. Ce sporturi practică tânărul Dylan

La 59 de ani, Nadia Comâneci rămâne în continuare unul din numele cele mai mari din sportul mondial. Așa că fiul ei nu avea cum să nu se orienteze spre sport. Tânărul de 15 ani nu s-a decis total ce urmează să facă, cochetează cu mai multe sporturi, precum fotbal, golf, hochei și înot, dar totgimnasitca este numărul 1, în inima lui. De altfel, practică deja gimnastica artistică și nu se paote spune că nu dispune de cei mai buni profesori posibili.

Dylan a apărut în niște poze, postate de tatăl său, iar fanii au remarcat cât de mult a acrescut adolescentul. Iar sportul îl va ajuta să se dezvolte și mai tare.

„Paradisul” în care trăiește familia Comâneci. Ce viață duc Nadia și Bart

Fugită din țară, înainte de Revoluție, uriașa campioană și-a construit o viață peste Ocean. Acolo unde l-a cunoscut și pe bărbatul care avea să îi rămână alături. Bart și Nadia s-au căsătorit, în 1996 și se iubesc ca în prima zi.

Familia trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. Casa în care locuiesc aceștia este elegantă, mare și se ridică la aproximativ 400.000 de dolari. Imobilul a fost construit în 1992, și are: 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele. Suprafața totală a acesteia fiind de 310 metri pătrați.

Nadia își permite să trăiască în lux. Cei doi soți dețin o adevărată academie de gimnastică, Academia de Gimnastică “Bart Conner Gymnastics Academy Perfect 10 Production Company”, dar are şi câteva magazine de echipament sportiv. Averea lor ar fi estimată la peste 25 de milioane de dolari.

Fosta mare gimanstă beneficiază și de o rentă viageră importantă oferită de statul român. Doar alte mari campioane ca Daniela Silivaș sau Violeta Cochelea încasează la fel ca Nadia: 13.149 de lei lunar.

Colaj Foto : Fasui Alin Andrei