FOTO. Primire „prezidențială” pentru Marius Șumudică în Turcia. Ce surpriză i-au pregătit fanii celor de la Malatyaspor

Bordei Radu / 12.10.2021, 21:57

Marius Șumudică a acceptat o nouă provocare în Turcia: trebuie să salveze Malatyaspor de la retrogradare. Echipa se află în acest moment într-o situație destul de complicată în clasamentul din Superlig. Se află doar pe locul 17, cu 6 puncte acumulate în 8 meciuri.

De aceea, fani echipei s-au decis să îi facă o surpriză antrenorului român. Suporterii sunt încântați de faptul că un tehnician cu experiența lui Șumudică a decis să vină în acest moment greu pentru formația lor favorită. După reacțiile pozitive de pe rețelele de socializare, a urtmat o întâlnire directă cu fostul tehnician al CFR-ului.

Fanii de la Malatyaspor, surpriză pentru Marius Șumudică. Cum l-au așteptat pe antrenor la antrenamente

Suporterii echipei au făcut deplasarea la baza de pregătire unde au discutat cu Marius Șumudică. Mai mult, aceștia l-au așteptat cu flori și cadouri. Apoi s-au întreținut minute în șir, iar antrenorul le-a explicat ce vrea și ce așteptări are de la echipă.

”Suporterii noștri i-au făcut o vizită de bun venit antrenorului nostru, Marius Șumudică”, au anunțat cei de la Yeni Malatyaspor pe pagina oficială a clubului.

Antrenorul român este de părere că are la dispoziție un lot bun, care nu este în niciun caz de retrogradare. De asemenea, el s-a arătat foarte încântat de modul în care a fost primit la noua sa echipă.

Nu este niciodată un lot care să se lupte la retrogradare. În primul an, ei își doresc un fotbal bun, iar apoi putem discuta pentru noul sezon. Eu aș vrea să mergem în cupele europene, în sezonul viitor, și-a expus antrenorul planurile

Scandal mare în care a fost implicat Marius Șumudică. „O minciună uriașă”

Înainte de debutul oficial, Marius Șumudică a fost implicat într-un scandal la care nu se aștepta. Chiar un fost colaborator l-a acuzat pe antrenor în presa din Turcia. Fostul traducător al tehnicianului a lansat un atac dur la adresa tehnicianului român. „Mereu ne insultă țara” a fost afirmația scandaloasă a bărbatului.

Una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai. Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui, atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş”, a reacționat Şumudică.