FOTO. Românul care i-a fost „șofer” lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri inedite: „Stătea cu sora și cu mama lui. Nu avea permis”

Giosanu Catinca / 12.05.2021, 09:32

Bărbatul care a ținut loc de șofer pentru Cristiano Ronaldo a făcut noi dezvăluiri despre starul lui Juventus. Ce a putut să spună românul este de-a dreptul uimitor. Cum l-a caracterizat pe fotbalistul portughez?

Românul care i-a fost „șofer” lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri inedite

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona. Cei doi au evpluat un singur an împreună, dar prietenia lor a rezistat în timp. Fostul atacant dinamovist a dezvăluit o întâmplare petrecută la câteva zile după triumful Portugaliei la Campionatul European din 2016.

Niculae și Cristiano Ronaldo au împărțit camera în cantonamentul alb-verzilor. Acest lucru se întâmpla pe vremea când starul lui Juventus a fost promovat la prima echipă a lui Sporting. Fostul atacant a jucat cu Cristiano Ronaldo la prima echipă de la Sporting CP între 2002 și 2003. În tot acest timp, cei doi internaționali au avut o relație specială.

„Stătea cu sora și cu mama lui. Nu avea permis”

Fostul internațional român spune despre actualul fotbalist al lui Juventus că nu este deloc așa cum și-l imaginează cei mai mulți dintre fani, dat fiind statutul său de idol. Întâmplarea pe care fostul atacant al lui Dinamo a rememorat-o datează de pe veremea în care cei doi erau colegi de cameră la Sporting.

Ne-am întâlnit în Spania, după ce a ieșit campion european cu Portugalia. Avea un cerc de bodyguarzi și el personal s-a ridicat de la masă, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, ’poftește-l și pe el înăuntru’. S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit.”, a povestit fostul fotbalist la DigiSport.

Marius Niculae si Cristiano Ronaldo, coechipieri in trecut, prieteni in prezent / sursa: DIGISPORT
Marius Niculae si Cristiano Ronaldo, coechipieri in trecut, prieteni in prezent / Sursa Foto: Digi Sport

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo s-au revăzut după EURO 2016

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo s-au reîntâlnit la 13 ani după ce drumurile lor se despărțiseră. Revederea a avut loc în 2016, după ce Portugalia cucerise Campionatul European din 2016, primul mare trofeu internațional pentru campionul portughez.

După ce a ieșit campion european cu Portugalia, ne-am întâlnit și el personal s-a ridicat de la masă, unde avea un cerc de bodyguarzi, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Eram în Spania. Nu m-am așteptat niciodată. Altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, «poftește-l și pe el înăuntru». S-a ridicat el și m-a luat. E o dovadă că e un caracter deosebit.”, a mai spus fostul atacant român.

Transferat de la Dinamo în 2001, pe când avea 20 de ani, Marius Niculae a rezistat la Sporting 4 ani. În toată această perioadă, el a jucat 75 de meciuri pentru echipa portugheză și a înscris 20 de goluri.