FOTO. Imagini unice cu modelul lui Ion Țiriac. Apariție incitantă a celei mai importante femei din viața miliardarului

Moldoveanu Camelia / 14.08.2021, 10:12

Ion Țiriac este un adevărat iubăreț, însă pe o singură tânără o adoră cu adevărat. Aceasta s-a pozat în costum de baie la mare și a atras toate privirile cu un corp fără cusur. Miliardarul are grijă să nu-i lipsească nimic și să ducă o viață luxoasă.

Ea este cea mai importantă femeie din viața lui Ion Țiriac

Ion Țiriac nu se mândrește doar cu milioane de euro, ci și cu o avere mult mai mare, cei doi copii. Dacă Ion Ion Țiriac a avut o perioadă în care apărea destul de des în lumina reflectoarelor, Ioana Natalia Țiriac a fost mereu discretă. Singura fiică a miliardarului român a împlinit în luna iulie 24 de ani.

Nu este foarte activă pe rețelele de socializare, însă fiecare postare este extrem de apreciată de urmăritorii săi. După a poza de pe Instagram în care apare înconjurată de buchete imense de trandafiri roșii, cu ocazia zilei de naștere, acum Ioana Țiriac a surprins iar. Are un corp fără cusur și este foarte frumoasă în costum de baie. Imaginile sunt cu adevărat incendiare.

Cu ce se ocupă Ioana Țiriac

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă Ioana Țiriac, tânără este aproape de familie și de afacerile pe care o să le moștenească. În 2018 Ion Țiriac a organizat în România „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii Country Club, complexul de lux unde majoritatea vedetelor merg să se antreneze. Evenimentul a fost unul de succes, asta datorită și Ioanei deoarece s-a implicat în tot ce a însemnat organizare.

Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc”, spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

„Îl iubesc pe Ion Țiriac!”

Sophie Ayad, femeie cu care Ion Țiriac și-a împărțit viața timp de 9 ani (în perioada 1992-2001) este mama Ioanei. Jurnalista cu origini franceze și egiptene a vorbit la superlativ despre fiica sa, dar și despre fostul partener de viața.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

E altruistă și o luptătoare  pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spunea ea Sophie Ayad în urmă cu ceva timp.