Ea este femeia pe care Ion Țiriac „o ține ascunsă” de ochii lumii. Trăiește la Miami și are 23 de ani

Gabriel Peneș 22.01.2021, 10:22
Ea este femeia pe care Ion Țiriac „o ține ascunsă” de ochii lumii. Trăiește la Miami și are 23 de ani

Ioana Natalia e aproape necunoscută marelui public din România. Ea este femeia pe care Ion Țiriac „o ține ascunsă” de ochii lumii. Trăiește în SUA, la Miami și are 23 de ani. Este fiica faimosului miliardar român și studiază jurnalismul.

Ea este femeia pe care Ion Țiriac „o ține ascunsă” de ochii lumii

Chiar dacă este o persoană publică, Ion Țiriac (81 de ani) și-a ținut familia, în general, departe de reflectoarele mass-media. Ea este femeia pe care Ion Țiriac „o ține ascunsă” de ochii lumii. E vorba de Ioana Natalia, 23 de ani, fiica miliardarului din relația cu jurnalista egipteană Sophie Ayad. Cei doi mai au și un băiat, Karim Mihai, 24 de ani. care stă în Chicago. Tânăra Ioana locuiește tot în SUA, la Miami și este studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea ajunge des și la Monte Carlo, unde a copilărit, pentru a fi alături de mama ei care trăiește  într-un apartament de lux.

Ea este femeia pe care Ion Țiriac o ține ascunsă de ochii lumii
Ea este femeia pe care Ion Țiriac o ține ascunsă de ochii lumii. Are 23 de ani și este fiica miliardarului/ Sursa foto: Instagram

Chiar dacă se văd rar, Ioana și Karim au o relație specială cu tatăl lor. În Monte Carlo, magnatul deţine 6 apartamente pe artera considerată cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly, unde un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro. Ioana a păstrat discreția în privința relațiilor sale de până acum. Ea s-a afișat în public doar alături de Johnny Chammas, un tânăr cu origini libaneze, care a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami, provenind de astfel dintr-o familie bogată.

Ea este femeia pe care Ion Țiriac o ține ascunsă de ochii lumii
Ioana Natalia locuiește în Miami și este studentă la Jurnalism/Sursa foto: Instagram

Trăiește la Miami și are 23 de ani

Ioana este de o frumusețe răpitoare, dar, conform digisport.ro, modestia este o altă calitate de-ale ei. Fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare sunt, totuși, grăitoare pentru stilul de viață luxos al tinerei. Mama ei, Sophie Ayad, este cu 31 de ani mai tânără decât Ion Țiriac, Ioana moștenindu-i frumusețea. Pe de altă parte, Karim Mihai, cu un an mai mare decât Ioana, este pasionat de fotbal, nu de tenis. El este asociat la firma italiană de modă Stefano Ricci Group.

Miliardarul a fost căsătorit o singură dată

Fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată, iar mariajul său a durat doar doi ani. Între 1963 și 1965, soția lui Țiriac a fost Erika Braedt, o fostă handbalistă la Știința București. Conform digisport.ro, la acea vreme cei doi erau colegi de facultate, iar nunta a avut loc înaintea Jocurilor Olimpice de la Innsbruck, între două turnee de tenis. După Erika, miliardarul a fost împreună tot cu o handbalistă, fosta mare campioană mondială, Victoriţa Dumitrescu, decedată în 2009.

Tot în anii ’70, pe când încă era jucător activ, Țiriac a format un cuplu cu Mikette von Issenberg, fost fotomodel, din care a rezultat un copil, Ion Ion Țiriac, născut în 1976. Între 1984 şi 1992, după ce și-a întemeiat firma de management sportiv, a avut-o ca parteneră pe canadianca Heather MacLachlan, care lucra la firma sa. A urmat ziarista egipteană Sophie Ayad, cu care Țiriac are doi copii, Karim şi Ioana. averea lui Țiriac este estimată la 2 miliarde de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe