FOTO. Toni Iuruc a aflat că va avea un copil! Ce s-a întâmplat la scurt timp după acest anunț este incredibil

Catinca Giosanu 02.12.2021, 08:44

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, însă omul de afaceri a mai fost însurat în trecut. Mariajul nu a rezistat prea mult, bărbatul divorțând după doar câteva luni. Totuși, el a aflat că va avea un copil. Cine este mama copilului lui Toni Iuruc și ce s-a întâmplat la scurt timp după acest anunț.

Drama din viața lui Toni Iuruc

Toni Iuruc a intrat în atenţia presei, odată cu relaţia sa cu Simona Halep. El este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din județul Constanța. Milionarului machedon ascunde un trecut tumultos, însă de doi ani se iubește cu jucătoarea profesionistă de tenis. Cei doi par să se înțeleagă foarte bine. Ori de câte ori se afișează împreună campioana noastră este toată numai un zâmbet.

Soţul Simonei Halep are un trecut amoros pe care nu mulţi îl cunosc. Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Toni Iuruc a decis însă să divorțeze, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu partenera sa.

Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Acuzațiile au fost destul de grave. Prin urmare, mariajul lor nu a mai avut nicio șansă. La ceva timp, omul de afaceri și-a refăcut viața alături de fosta lui soție, Liana. Cei doi și-au unit destinele după doi ani de relație într-un club de fițe din Mamaia. După 10 luni însă, lanțul de iubire s-a destrămat, vinovată fiind chiar Liana, acuzată de infidelitate.

Machedonul miliardar ar avea un copil despre care nu știe prea multe

Se vehiculează că Liana era însărcinată în cinci luni în momentul în care a divorțat de Toni Iuruc. S-a mai spus că bebelușul născut de Liana ar fi al omului de afaceri din Constanța, dar instanța a decis că nu Toni Iuruc este tatăl copilului. În orice caz, el este deja implicat într-o relație serioasă cu celebra sportivă Simona Halep.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, constănțeanca a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații serioase. Fostul lider mondial a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Teia Sponte, Costa.

Ce avere are soţul Simonei Halep

Toni Iuruc conduce șase firme, dintre care una de publicitate și activează în zona imobiliarelor. Bărbatul ar câștiga peste 100.000 de euro lunar din închirierea spațiilor de birouri pe care le deține, potrivit presei centrale.

Bărbatul cu care Simona Halep a ales să își unească destinul deține imobile și în București. În cazul unei proprietăți din zona Grădinii Botanice din Capitală, soțul Simonei Halep a solicitat o autorizație pentru extinderea imobilului cu încă un etaj. Este vorba tot de o clădire de birouri.

El are, de asemenea, mai mulți bolizi, al căror preț se ridică la câteva sute de mii de euro. Se vehiculează că averea lui Toni Iuruc este de ordinul milioanelor de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe