Toni Iuruc a divorțat după doar câteva luni! Care a fost motivul pentru care omul de afaceri a luat o decizie radicală – REMEMBER

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 08:37
Toni Iuruc a divorțat după doar câteva luni! Care a fost motivul pentru care omul de afaceri a luat o decizie radicală – REMEMBER

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, însă omul de afaceri a mai fost însurat în trecut. Prima nevastă a lui Toni a fost Alina, de profesie model. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult. Bărbatul a divorțat după doar câteva luni.

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorțat de prima soţie

Toni Iuruc, soţul Simonei Halep, are un trecut amoros pe care nu mulţi îl cunosc. Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Toni Iuruc a decis însă să divorțeze, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu partenera sa.

Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Acuzațiile au fost destul de grave. Prin urmare, mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

Acum, Toni Iuruc este la al treilea mariaj, care ar putea avea mai mult noroc decât cele de până acum. De menționat este faptul că după cel de-al doilea, soțul Simonei Halep a luat o ”pauză”. Ulterior, el a ajuns să o cunoască pe sportivă, alături de care s-a și căsătorit după cei doi ani de relație.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, constănțeanca a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații serioase. Fostul lider mondial a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Teia Sponte, Costa.

Ce avere are Toni Iuruc

Toni Iuruc este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța.

Cei de la Fanatik susțin că Toni Iuruc conduce șase firme, dintre care una de publicitate, și activează în zona imobiliarelor. Bărbatul ar câștiga în jur de 100.000 de euro lunar din închirierea spațiilor de birouri pe care le deține.

Omul de afaceri este pasionat și de autoturisme. El deține mai mulți bolizi, al căror preț se ridică la câteva sute de mii de euro. Potrivit sursei citate, averea lui Toni Iuruc este de ordinul milioanelor de euro.

Nici Simona Halep nu duce grija banilor. Sportiva de la malul mării a câștigat puțin peste 37 de milioane de dolari din tenis. O altă sursă de venituri, pe lângă afacerile sale și competițiile sportive la care ea participă, sunt contractele din publicitate. Anul trecut, ocupanta locului 19 în clasamentul mondial a câștigat peste 4 milioane de euro doar din contractele de publicitate.