FOTO. Transformare șocantă suferită de Simona Halep de la ultima apariție publică. Imagini de ultim moment cu jucătoarea de tenis din Constanța

Andrei Alexandra 16.11.2022, 18:21
FOTO. Transformare șocantă suferită de Simona Halep de la ultima apariție publică. Imagini de ultim moment cu jucătoarea de tenis din Constanța

Simona Halep găsește și timp de relaxare, în timp ce așteaptă procesul care îi poate decide cariera. După ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, campioana din tenis a ieșit foarte rar în public. Simona s-a afișat, totuși, la un salon de fițe din capitală.

Unde a fost surprinsă Simona Halep. Tenismena s-a relaxat la un masaj

Chiar dacă se află prinsă într-un proces care îi poate decide viitorul profesional, Simona Halep tot încearcă să se țină de o parte din programul ei. Campioana noastră a decis să meargă la un spa de lux din București. Acolo tenismena s-a lăsat pe mâna profesionistelor în masaj și a avut parte de momente de relaxare. Acestea au fost tot mai puține în ultimul timp, după ce românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Acum campioana de la Roland Garros și Wimbledon caută să demonstreze că a ingerat substanța fără voia ei.

Simona a pozat alături de angajatele salonului și, deși arată relaxată, zâmbetul pare să fie mai mult forțat. Tenismena este, probabil, apăsată de problemele juridice pe care le experimentează.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THAIco Spa (@thaico_spa)

Drama Simonei Halep este departe de a se sfârși

Suspendarea Simonei Halep, din cauza dopajului, va avea repercursiuni și din punct de vedere financiar asupra sportivei.

Românca a fost testată pozitiv în timpul US Open 2022, iar de atunci problemele se țin lanț în viața ei. Dubla campioană de Grand Slam nu mai poate să joace decât la turnee demonstrative în perioada în care este suspendată.

Sezonul 2023 va debuta cu o nouă competiţie mixtă, United Cup, care va avea loc între 29 decembrie şi 8 ianuarie. Turneul va reuni 18 naţiuni, valoarea totală a premiilor ridicându-se la 15 milioane de dolari.

În aceeași perioadă vor avea loc alte două turnee, unul de categoria WTA 500, la Adelaide (Australia), şi unul de categoria WTA 250, la Auckland (Noua Zeelandă).

În calendarul publicat de WTA sunt suprinse și turneele de categoria WTA 1.000 de la Dubai, Indian Wells, Miami, Madrid, Roma, Montreal şi Cincinnati.

”Singura variantă ar rămâne o contaminare intenționată”

Dan Mihai, un avocat român care activează la Sport Resolutions, tribunalul care urmează să o audieze pe Simona Halep, a explicat că șansele ca scenariul potrivit căruia probele de urină date de Simona Halep la US Open ar fi fost falsificate are șanse minime să fie luat în considerare.

Este o șansă destul de redusă ca, prin contaminare în mâncare, alta decât intenționată, să se fi putut regăsi o asemenea cantitate. Singura variantă ar rămâne o contaminare intenționată.”, a declarat Paul Ciucur, potrivit Adevărul.