FOTO. Unde și-a petrecut Toni Iuruc noaptea de dinaintea „nunții miresei” cu Simona Halep! Secretul a ieșit la iveală

Mihai Rosoiu 02.08.2021, 08:58
FOTO. Unde și-a petrecut Toni Iuruc noaptea de dinaintea „nunții miresei” cu Simona Halep! Secretul a ieșit la iveală

Petrecerea dată de Simona Halep și Toni Iuruc la finele lunii trecute a atras toate privirile lumii mondene. Cei doi au organizat un eveniment premergător nunții propriu-zise. În tradiția machedonilor, o astfel de întâlnire este denumită „nunta miresei”. Aici au fost prezente familiile celor doi îndrăgostiți, viitorii nași și persoanele foarte apropiate. În mod surprinzător, cuplul central al evenimentului nu s-a văzut în noaptea premergătoare. Unde și-a petrecut Toni Iuruc noaptea de dinainte „nunții miresei” cu Simona Halep s-a aflat la scurt timp.

Jucătoarea de tenis și viitorul său soț au preferat să nu fie împreună în noapte de 23 spre 24 iulie. Paparazzi CanCan.ro l-au urmărit pas cu pas pe omul de afaceri, care urmează să-i devină soț celei mai mari tenismene a României din istorie.

De ce nu și-a petrecut Toni Iuruc noaptea de dinaintea „nunții miresei” cu Simona Halep

Potrivit publicației citate, Toni Iuruc nu s-a aflat alături de aleasa inimii înainte de petrecerea pusă la cale de cei doi. Bărbatul a avut un program foarte aglomerat și a preferat să înopteze în vila sa situată într-una dintre zonele de lux ale Capitalei. Toni Iuruc s-a îngrijit de propriul look la început de zi. A mers la un salon din cartierul floreasca, unde s-a tuns.

După ce și-a îndeplinit primul task, omul de afaceri a avut o întâlnirea rapidă. Se pare că motivul acestei întrevederi a fost chiar petrecerea ce urma să aibă loc.

Apoi, bărbatul a mers la locuința sa de pe strada Mircea Eliade, unde a rămas până a doua zi, când urma să se consume „nunta miresii” cu Simona Halep. Potrivit CanCan.ro, Toni Iuruc a plecat de acasă la primele ore ale zilei pentru a mai rezolva unele probleme „administrative”, care nu mai suportau amânare.

Nu se căsătoresc curând

Deși toată lumea anticipa o căsătorie rapidă între cei doi, Simona Halep a declarat că nu a plănuit nunta cu Toni Iuruc. Sportiva a declarat că nu a stabilit nimic în acest sens.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep după ce a fost întrebată dacă ăși va pune pirostriile în perioada următoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe