FOTO. Vindecarea lui Lionel Messi de COVID-19, doar un balon de săpun! Argentinianul este, în continuare, infectat!

Bădulescu Silvian / 13.01.2022, 20:15
FOTO. Vindecarea lui Lionel Messi de COVID-19, doar un balon de săpun! Argentinianul este, în continuare, infectat!

Lionel Messi nu este vindecat de COVID-19. Fotbalistul legitimat la Paris Saint-Germain a călătorit, se pare, din Argentina până în Franța fiind pozitiv la virus. Acesta încă se află în izolare, urmând să revină la antrenamente zilele următoare.

A călătorit cu avionul, pozitiv fiind?

Argentinianul a postat, astăzi, pe social media, implicit pe pagina personală de Facebook situația pe care o are în acest moment. El se află, încă, în izolare, alături de familia lui, soția și copiii.

Totuși, cum cazul lui Novak Djokovic ține capul afișelor în ultima perioadă, deoarece sârbul a participat, pozitiv fiind, la diverse evenimente, s-a creat o foarte mare vâlva în jurul acestuia.

Precum tenismenul, Lionel Messi a fost depistat pozitiv în luna decembrie, mai exact pe 28 decembrie. Acesta se afla în Rosario, orașul natal, unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie. El a rămas în izolare, ca mai apoi, la 2 ianuarie, PSG să anunțe faptul că Messi are COVID-19.

Lionel Messi a fost testat din nou, dar, de această dată, testul a fost negativ. El a plecat spre Paris cu un avion privat, pentru a se alături colegilor săi. Conform celor de la Marca.com, citați de către La Nacion, Messi s-a vindecat de virus. Totuși, postarea de pe Facebook arată contrariul.

„Sunt aproape recuperat și abia aștept să mă întorc pe teren”

Acesta a relaționat cu fanii săi, prin intermediul Facebook. Argentinianul a postat următorul mesaj pe platforma de socializare:

„Bună seara!

După cum bine știți, am fost depistat pozitiv cu COVID și am vrut să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le-am primit din partea voastră. De asemenea, vreau să vă transmit că a durat mai mult decât aș fi crezut ca să mă recuperez, dar sunt aproape recuperat și abia aștept să mă întorc pe teren. M-am antrenat zilele acestea, ca să fiu 100%, iar, anul acesta urmează diferite provocări pentru mine și sper că ne putem întâlni cu toții din nou!

Mulțumesc!”.

Sportul mondial este grav afectat de valul cinci al pandemiei de COVID-19. Campionatele de fotbal ale Europei suferă și ele din plin după ce mulți fotbaliști au fost infectați cu noul coronavirus.

După ce veștile din Premier League și La Liga nu au fost deloc bune, a venit rândul Ligue 1 să aducă în prim plan noi cazuri de infectări cu COVID-19.

Din fericire, Messi nu a avut nicio problemă de sănătate. Acesta ori a făcut o formă ușoară a bolii, ori a avut un rezultat fals pozitiv. Cel mai probabil, el a luat virusul înainte de Revelion, stând ulterior în izolare, alături de familia sa.