FOTO VIRAL. Copilul din imagine poate deveni campion la Wimbledon în 2022. Fanilor nu le-a venit să creadă

Octavian Vasilescu / 08.07.2022, 21:20
FOTO VIRAL. Copilul din imagine poate deveni campion la Wimbledon în 2022. Fanilor nu le-a venit să creadă

Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP) va juca în finala de la Wimbledon 2022 contra lui Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP). Australianul a postat pe Instagram o imagine care a devenit în scurt timp virală.

Nick Kyrgios a distribuit pe Instagram o imagine cu el din copilărie, când avea mai multe kilograme în plus și învăța să joace tenis. Sute de mii de oameni au apreciat fotografie lui Kyrgios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Nick Kyrgios – Novak Djokovic, finala de la Wimbledon

Novak Djokovic s-a calificat, vineri, în ultimul act de la Wimbledon 2022. Sârbul l-a învins în patru seturi pe Cameron Norrie (26 de ani, locul 12 ATP), scor 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

Duminică, Djokovic va da piept cu Nick Kyrgios. Australianul a ajuns în finală după ce Rafael Nadal (36 de ani, locul 4 ATP) a abandonat înaintea semifinalei.

Spaniolul s-a retras din turneu cu o zi înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios. Nadal a acuzat dureri la mușchii abdominali, iar medicii au anunțat că acesta are o ruptură de șase milimetri.

Inițial, Nadal era decis să joace cu Nick Kyrgios în faza semifinalelor. După ce s-a consultat cu familia și echipa sa, Nadal s-a retras.

Pentru Nick Kyrgios va fi prima apariție într-o finală de Grand Slam, la seniori. Pentru Djokovic va fi a 32-a finală de Grand Slam a carierei. Sârbul s-a impus în 20 de rânduri.

Ce a spus Novak Djokovic după calificarea în finală

Iată ce a declarat Novak Djokovic, după victoria din semifinale contra lui Cameron Norrie:

N-am început prea bine, el a fost jucătorul mai bun în primul set. Am avut multe semifinale de Grand Slam jucate, dar nu e niciodată ușor să intri pe teren. Am avut presiune, am avut așteptări mari de la mine. Cameron nu avea prea multe de pierdut, a făcut turneul vieții, juca acasă. Îi urez toate cele bune în viitor, am un mare respect pentru el, este un mare jucător.

Uneori lucrurile par simple, dar nu e așa. Am fost puțin crispat la început, a fost și foarte cald azi, poate cel mai cald din tot turneul. Am avut norocul să fac break la 4-3 în setul doi, el a făcut câteva greșeli, iar de acolo am simțit că lucrurile sunt în favoarea mea”, a declarat Djokovic, conform Eurosport.