Gabi Tamaș, ofertat din Superliga. Unde va juca în viitorul sezon

Cosmin Olteanu 29.06.2023, 11:23
Gabi Tamaș, ofertat din Superliga. Unde va juca în viitorul sezon

Gabi Tamaș a fost ofertat din Superliga.

Gabi Tamaș este legitimat, în Liga 2, la Concordia Chiajna, formație pentru care evoluează de la începutul acestui an, după despărțirea de Petrolul.

Gabi Tamas, ofertat din Superliga

În ciuda faptului că, în luna noiembrie, va împlini 40 de ani, Gabi Tamaș susține că a fost ofertat să revină în Superliga. Însă experimentatul fundaș a refuzat toate propunerile, obiectivul său fiind să promoveze alături de Concordia Chiajna.

„A fost un pic mai lungă vacanța. Mă simțeam ca în Anglia, acolo aveam o lună și jumăte – două vacanță de vară. Mi-a fost dor să încep și să joc iar fotbal. Obiectivele la Chiajna au fost mereu de promovare, dar acum eu zic că avem un plus datorită lui Mister și a jucătorilor care au venit la echipă. Sperăm ca împreună să reușim și să ne atingem obiectivul. Dau și eu cât pot din teren și din afara terenului, dar fotbalul se joacă în 11.

Mă simt bine și încă mai pot. Când nu mai pot, eu sunt om direct, voi ridica mâna. Să ne ajute Dumnezeu să promovăm și poate va fi ultimul an, să vedem. Vreau să am o satisfacție pe final de carieră. Aș vrea promovarea în CV-ul meu. După care, vom vedea”, a declarat Gabi Tamaș, pentru sport.ro.

Gabi Tamaș: „Am avut niște discuții”

„Am avut niște discuții (n.r. cu cluburi din Liga 1). Nu au fost de interes pentru că eu mi-am dat cuvântul, iar eu rămân pe vorba mea. Mi-am dat cuvântul că vreau promovarea. Dacă vom promova, voi vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Gabi Tamaș.

În sezonul recent încheiat, Tamaș a dat un gol în nouă partide bifate pentru Concordia Chiajna.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Tamaș este cotat la 100.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe