GALERIE FOTO. Soția impresară, părăsită pentru un transexual. Imagini cu noua iubită a lui Mauro Icardi

George Drafta 24.12.2022, 17:19

Zvonurile în privinţa unei posibile despărţiri dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara s-au confirmat în ultima vreme.

Mai ales că niciunul dintre ei nu s-a ascuns în privinţa noului partener găsit după separarea produsă. Chiar dacă la un moment păreau că încearcă să îşi rezolve problemele din cuplu, alegând să petreacă o vacanţă de lux în Maldive, dragostea lor nu a rezistat. Suspiciunile în privinţa unei posibile escapade a fotbalistului de 29 de ani s-au dovedit a fi cât se poate de reale.

Cu toate că au şi două fetiţe împreună, Wanda şi Mauro au ales să o ia pe drumuri sperate. Totul a fost clar pentru apropiaţii celor doi la întoarcerea în Turcia. Acolo unde atacantul evoluează pentru Galatasaray. Iar faptul că nu au plecat împreună spre Argentina în pauza prilejuită de desfăşurarea Cupei Mondiale din Qatar le-a dat apă la moară celor care au vorbit despre o ruptură.

Iar dovezile au venit la scurt timp. Dacă în ceea ce o priveşte pe Wanda, mulţi nu au văzut o problemă în privinţa noului iubit, Mauro Icardi a ales să surprindă total.

Momentele fericite dintre cei doi sunt acum istorie
Momentele fericite dintre cei doi sunt acum istorie

Un transsexual  i-a sucit minţile

Fotbalistul argentinian nu a stat pe gânduri după ce s-a înţeles cu fosta sa soţie să devină din nou un bărbat liber. A reluat relaţia care a fost pe cale să pună capăt mariajului cu Wanda încă din urmă cu an. Acum fără emoţiile de a fi tras la răspundere pentru faptele sale. Noua parteneră a lui Icardi este transsexualul Guendalina Rodriguez. Aceasta a vrut să transmită tuturor faptul că cei doi s-au apropiat din nou. Şi a făcut public anunţul pe reţelele de socializare.

„Cu multă bucurie vă anunță că eu și Mauro ne întâlnim din nou, iar în curând o să îi fiu alături. Dragostea poate face totul”, au fost cuvintele Guendalinei din mediul virtual.

Însă Icardi nu s-a arătat entuziasmat de această „dezvăluire”, nereacţionând în niciun fel după ce a văzut mesajul celei care ar vrea să o facă uitată pe Wanda Nara în inima sud-americanului. Probabil, fostul jucător al lui PSG încă se gândeşte dacă relaţia lor ar trebui „oficializată”.

De partea cealaltă, Wanda a ales să posteze chiar ea o poză alături de cel care încearcă să umple golul despărţirii de vârful Cim Bom.

Wanda Nara se simte din nou iubită
Wanda Nara se simte din nou iubită

Argentinianca a participat alături de rapper-ului L-Gante la un party înaintea sărbătorilor de iarnă. Indicii în privinţa unei relaţii între cei doi au existat în trecutul recent. După ce artistul a fost văzut tot mai des în casa aflată în proprietatea Wandei Nara.

Urmăriți Playsport.ro și pe