Divorțul anului are un cost uriaș! 100 de milioane de euro îi cere Wanda Nara lui Mauro Icardi | Galerie FOTO

Andrei Alexandra 22.12.2022, 11:20

Wanda Nara și Mauro Icardi urmează să divorțeze după aproape 9 ani de căsnicie, iar celebra impresară ar putea să se aleagă de pe urma separării cu peste 100 de milioane de dolari!

Wanda Nara îi cere lui Mauro Icardi peste 100 de milioane de dolari

Telenovela dintre Wanda Nara și Mauro Icardi a început în urmă cu aproximativ un an, când au apărut primele zvonuri că aceștia ar lua în calcul posibilitatea de a divorța.

Multiplele certuri dintre cei doi, dar și activitatea pe care au avut-o pe rețelele de socializare, au confirmat faptul că relația dintre ei a devenit tensionată. Iar totul a luat amploare în toamnă, când Wanda Nara a rupt tăcerea și a anunțat în mod oficial că va divorța.

Telenovela a continuat, însă, în săptămânile ce au urmat. S-a vehiculat că s-ar putea împăca, fotbalistul nefiind de acord să divorțeze, dar totul s-a terminat în momentul în care Wanda Nara a început o nouă relație, cu rapperul argentinian Elian Angel Valenzuela, cunoscut sub numele de scenă L-Gante.

Wanda nu mai pare dispusă sub nicio formă să se împace cu Mauro Icardi, iar revista Ciudad Magazine, din Argentina, dezvăluie că actele de divorț vor fi depuse în cel mai scurt timp posibil.

Wanda se află în Argentina în aceste zile, unde se relaxează alături de cei cinci copii ai săi. Însă, impreună cu ea este și avocata Ana Rosenfeld. Cele două clarifică ultimele detalii ale procesului de divorț pe care impresara îl va intenta.

Spaniolii de la AS.com, care citează Ciudad Magazine, dezvăluie că Wanda Nara intenționează să îi ceară „100 de milioane de dolari” lui Mauro Icardi, sumă ce include „imobiliare, bunuri, articole de lux”, dar și „jumătate din activele comune, inclusiv câștigurile lui Icardi de-a lungul carierei sale”.

Informația a fost confirmată

Suma este una colosală, dar surprinzător sau nu, informația a fost confirmată. Jurnalista Estefi Berardi, care este apropiată de Wanda Nara, a confirmat că impresara își dorește să obțină chiar mai mult de 100 de milioane de dolari.

„100 de milioane de dolari sunt doar pentru Wanda! Numai ea ar păstra acei bani”, a confirmat jurnalista Estefi Berardi.

În continuare, aceasta a dezvăluit că Wanda și Mauro se mai luptă în prezent și pentru obținerea a încă 20 de milioane de dolari, fără să ofere detalii suplimentare.

„Ar fi spus cercului ei cel mai apropiat de prieteni: „Ne ucidem pentru 20 de milioane de dolari”.”, a mai adăugat Estefi Berardi, citată de AS.com.

Pe lângă sumele menționate, Mauro Icardi va trebui să plătească și pensia alimentară pentru cele două fiice pe care le are împreună cu Wanda Nara, Francesca și Isabella. În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la lupta pentru custodia fetițelor, deși toate sursele din Argentina indică faptul că micuțele vor rămâne în compania mamei.

În acest context, pensia alimentară îl va stoarce pe Mauro Icardi de o nouă sumă importantă de bani.

Pe lângă Francesca și Isabella, Wanda Nara mai are trei băieți, Valentin Gaston, Constantino și Benedicto, toți din căscnicia cu Maxi Lopez.

FOTO. După divorțul de impresară și-a găsit iubită nouă! Cine este bruneta care i-a cucerit inima lui Mauro Icardi.

Urmăriți Playsport.ro și pe