Gaz Metan a ajuns pe minus! Încă o penalizare pentru echipa medieșeană. Cum arată acum clasamentul din play-out

Bordei Radu 16.03.2022, 15:27
Gaz Metan a ajuns pe minus! Încă o penalizare pentru echipa medieșeană. Cum arată acum clasamentul din play-out

Gaz Metan a ajuns să bată niște recorduri incredibile, dar în rău. Ardelenii au mai suferit o depunctare, deja s-a ajuns la 24 de puncte luate clubului. Acum, Gazul se află pe ultimul loc și a ajuns la punctaj pe minus. Este un record în Liga 1.

Gaz Metan a ajuns la 24 de puncte penalizare. Record absolut în Liga 1, pentru ardeleni

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis azi sacționarea clubului Gaz Metan cu încă două puncte, din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu. Pe 9 martie clubul mai suferise o pierdere de 8 puncte, din cauza datoriilor către foștii angajați. Clubul a ajuns la cota -1, dar nu se va opri aici. Gazul are de plătit datoriile până pe 23 martie, dar este imposibil ca acest lucru să se petreacă. De aceea, va mai urma o depunctare și lucrurile se vor înrăutăți pentru o grupare care se îndreaptă către faliment.

Gazul a pierdut aproape toată echipa, va juca doar cu juniorii, iar reprezentanții clubului vor trebui să găsească resurse pentru deplasările din acest final de sezon.

Obiectivul Gazului pentru play-out: să marcheze gol

Problemele financiare au distrus o echipă care avea o anume cotă în Liga 1. Acum, Gazul suferă umilință după umilință. După ultimul rezultat, 0-5, la Botoșani, antrenorul Flavius Boroncoi a dezvăluit că obiectivul echipei este acela de a marca măcar un gol.

Speram să dăm un gol, că ăsta este obiectivul nostru. Vă spun sincer. Fiind copii, au greșit. Din greșeli individuale am luat celelalte goluri.

Nu pot decât să le mulțumesc și să le transmit…Exact ce le transmit eu, ei fac pe teren. Adică vorbesc despre atitudine, dorință, dăruire. Dar, de ei depinde totul să facă pasul mai departe, să ajungă fotbaliști. Nu este neapărat de contract. Că și ei, săracii, sunt la fel ca noi, într-o situație… n-are rost să mai repetăm. Dar le place fotbalul foarte mult.

Ca și în reclama aceea: important este să participi! Adică, te duci mai departe, nu ai ce să faci. Este un moment pentru copiii aceștia, ca să facă pasul mai sus. Doar pentru ei jucăm”, a declarat antrenorul lui Gaz Metan la finalul meciului de la Botoșani.

Discursul lui Flavius Boroncoi a fost preluat și de tinerii jucători ai lui Gaz Metan. Ei sunt bucuroși că au șansa de a evolua în Liga 1 și speră să își poată găsi alte echipe la finalul acestui sezon.

Prima repriză a fost una bună față de precedentele pe care le-am jucat. În a doua s-a văzut lipsa de experiență. Motivația este să plecăm la vară undeva la mai bine. Speranțe nu cred că mai sunt, în curând intrăm pe minus. Putem să prindem meciuri, experiență, pentru noi este un lucru bun, a spus Dragoș Iancu.

Urmăriți Playsport.ro și pe