George Pușcaș a primit cea mai mare notă după primul gol marcat pentru Pisa. Ce au scris italienii

Robert Zanfir 19.02.2022, 20:06
George Pușcaș a primit cea mai mare notă după primul gol marcat pentru Pisa. Ce au scris italienii

George Pușcaș a marcat primul gol de la transferul la Pisa. Echipa românului a câștigat, 2-1, în deplasarea de la Monza și se bate cu șanse mari pentru promovarea directă.

Edi Iordănescu are vești bune dinspre internaționalii României. Selecționerul a anunțat că va face mai multe drumuri în Europa, pentru a purta discuții personale cu cei vizați de posibile convocări.

George Pușcaș a primit cea mai mare notă după primul gol marcat pentru Pisa. Ce au scris italienii

Iar George Pușcaș va reveni cu siguranță în atenția antrenorului naționalei. Atacantul a marcat pentru Pisa, în victoria cu Monza, echipa patronată de miliardarul Silvio Berlusconi.

Împrumutat de Reading în Serie B, Pușcaș a egalat pentru oaspeți în minutul 18. Pisa a dat lovitura în repriza a doua, în urma unui autogol al gazdelor.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima.”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

Italienii l-au notat cu 7.5, cea mai mare notă primită de cei prezenți pe teren.

Pisa nu este prima echipă din Italia pentru care joacă George Pușcaș. Atacantul din Oradea are în palmares echipe precum Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo

George Pușcaș, criticat de Viorel Moldovan

Pușcaș a avut un an de coșmar în Anglia. Atacantul nu a reușit să își treacă numele pe tabelă timp de 277 de zile, spre disperarea fanilor lui Reading.

„Contează să ai obiective. Trebuie să vedem ce ne dorim. Trebuie să obținem și în Liga Națiunilor rezultate. Trebuie să ne vedem lungul nasului. Știm nivelul fotbalului românesc.

Pușcaș are problemele lui, o mare dezamăgire, ținând cont de speranțele care s-au pus în el după acel Campionat European de tineret. Eu credeam foarte mult în potențialul lui. Nu știu ce atacanți vom găsi. Pleci, nu joci, te întorci, apoi mai încerci un transfer… ce-i asta?

Trebuie să joace în mod constant în Spania, Anglia, Franța, Italia, Germania, acolo se dă ora exactă în fotbal. Noi îi împachetăm frumos, îi mai vindem o dată, și tot așa”, a declarat Viorel Moldovan.