Gerard Pique, surprins cu o altă de femeie de Shakira. Dezvăluiri șoc despre cel mai iubit cuplu de la Barcelona

Gheorghiu Dan / 02.06.2022, 15:54
Gerard Pique, surprins cu o altă de femeie de Shakira. Dezvăluiri șoc despre cel mai iubit cuplu de la Barcelona

Cuplul dintre Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45) se clatină serios, după ce fotbalistul Barcelonei ar fi fost surprins de parteneră cu o altă femeie. Detaliul a ajuns și la urechile jurnaliștilor spanioli, care susțin că Pique și Shakira locuiesc deja în spații separate.

Gerard Pique și Shakira, despărțiți! Fundașul Barcelonei a fost surprins cu o altă femeie

Gerard Pique și Shakira, unul dintre cuplurile cele mai celebre din spațiul monden în ultimii ani, este pe punctul de a se destrăma definitiv după ce fotbalistul Barcelonei a fost surprins cu o altă femeie.

Pique și Shakira s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale melodiei Waka Waka (This Time For Afirca). Piesa respectivă a fost imnul Campionatului Mondial din 2010, disputat în Africa de Sud, iar Pique s-a numărat printre mulții fotbaliști care au apărut în videoclip.

După acea primă întâlnire de la filmări, Pique și Shakira s-au văzut din nou cu ocazia turneului final din Africa de Sud. Ulterior, cei doi au ajuns să formeze un cuplu și în prezent au împreună doi băieți, însă nu sunt căsătoriți cu acte.

În ultimele luni, în presa internațională au apărut tot mai multe informații potrivit cărora, relația lor s-ar zdruncina serios. Ei ar locui separat de ceva timp și mai mult, își văd de viața privată fără să ofere prea multe explicații.

Însă, jurnalista Laura Fa, de la El Periodico, a dezvăluit în cadrul unui podcast recent că Gerard Pique ar fi întrecut măsura. Mijlocașul Barcelonei ar fi fost prins în fapt de Shakira:

Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, a spus jurnalista, citată de publicația AS.com.

Cum a cucerit-o Gerard Pique pe Shakira. „Am sunat-o și am întrebat-o cum e vremea”

Invitat în emisiunea lui Gary Neville, The Overlap, Gerard Pique a dezvăluit la începutul acestui an cum a cucerit-o pe Shakira. Se pare că flacăra dintre cei doi s-a aprins în momentul în care Pique s-a deplasat cu naționala Spaniei în Africa de Sud, pentru Mondialul din 2010.

Ea era deja acolo, pentru că urma să cânte la ceremonia de deschidere. Eu am sunat-o și am întrebat-o cum e vremea. E clasica întrebare stupidă. Am ajuns în punctul în care i-am spus că va trebui să ajungem în finala Cupei Mondiale pentru a ne vedea din nou. Urma să cânte și la finală”, dezvăluia Pique.

Și așa a fost. Alături de Spania, Gerard Pique a ajuns în finală, pe care a și câștigat-o, scor 1-0 în fața Olandei.

Dorința de a nu întemeia o familie cu acte i-a aparținut cântăreței.

Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă”, spunea Shakira în urmă cu mai mulți ani, conform Hola.

Gerard Pique la un pas de a cumpăra încă un club de fotbal. E deja finanțator la două echipe.