Gest uluitor al lui Adrian Mititelu Jr. după eliminarea Craiovei din cupă. A sunat în direct la tv

Ștefănescu Dragoș / 29.10.2021, 08:43
Gest uluitor al lui Adrian Mititelu Jr. după eliminarea Craiovei din cupă. A sunat în direct la tv

FC U Craiova 1948 a înfruntat-o în această după-amiază pe Sepsi OSK în optimile Cupei României. Covăsnenii au reușit să se impună cu 1-0, declanșând un cutremur în tabăra craiovenilor. După meci, Adrian Mititelul Jr. a sunat în direct la o emisiune tv pentru a-și exprima nemulțumirile.

Adrian Mitielu Jr. a sunat în direct la tv

FC U Craiova 1948 a pierdut în această după-amiază înfruntarea cu Sepsi din optimile Cupei României. După o partidă destul de anostă, covăsnenii s-au impus prin golul lui Achahbar, din minutul 37. Pentru echipa lui Flavius Stoican, eliminarea din competiție a fost extrem de dezamăgitoare.

După meci, Adrian Mititelu Jr. a sunat în direct la tv pentru a-și exprima nemulțumirile. Patronul craiovenilor a acuzat vehement arbitrajul, susținând că echipa sa merita un penalty în minutul 27. Mititelul Jr. și-a continuat tirada asupra arbitrilor și a declarat că echipa lui este pur și simplu vânată de cavalerii fluierului.

Am făcut un joc slab, trebuie să recunoaștem. Dar nu pot să nu remarcat că arbitrul nu ne-a dat un penalty. Noi, de 14 meciuri, n-am primit penalty, e ceva ireal ce se întâmplă cu arbitrajul împotriva noastră în acest campionat. Mereu există decizii împotriva noastră.

E o problemă generală în campionat și se pare că ne-am nimerit noi să fim lanterna roșie la acest capitol, cum eram și acum vreo 10 ani.

Cei de la Mioveni au amenințat cu retragerea, dar noi suntem cei mai dezavantajați.

Trebuie introdus de urgență arbitrajul video în Liga 1 și în Cupa României”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la Digi Sport.

Flavius Stoican, atitudine reținută după eliminarea din cupă

La finalul partidei de la Turnu Severin, Flavius Stoican a fost destul de rezervat în declarații. Tehnicianul a contestat câteva decizii ale arbitrului dar a admis superioritatea echipei covăsnene. Stoican este totuși încrezător în meciurile ce urmează pentru echipa sa în Liga 1.

Cam ușor s-au dictat acele cartonașe roșii pe final. Nimic nu anunța acel incident. Vom analiza ce am făcut greșit. Cert e că am întâlnit un adversar care joacă fotbal, cu jucători buni, cu calitate tehnică. Locul lui Sepsi este mai sus. Când vom juca cu ei în campionat trebuie să fim mai atenți și să ne luăm revanșa.

Acum ne gândim la meciul cu Rapid. Ei sunt favoriți, dar nu vor avea un meci ușor cu noi. Băieții mei pot juca mai bine. Își doresc și ei, important e să găsim pozițiile corecte în teren, nu-ți trebuie multe calități tehnice, e important să fii liniștit la cap. Apoi, sigur, intervine și calitatea individuală, dar avem și fotbaliști care pot face diferența în ultima treime”, a declarat Flavius Stoican.