Gest uriaș făcut de Gigi Becali! Ultima ispravă a patronului de la FCSB te va lăsa fără cuvinte

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 17:01
Gest uriaș făcut de Gigi Becali! Ultima ispravă a patronului de la FCSB te va lăsa fără cuvinte

Gigi Becali a dus milostenia la un alt nivel. Patronul FCSB este cunoscut pentru gesturile pe care le face față de semenii săi, însă așa ceva nu s-a mai auzit până acum în România. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către omul de afaceri.

Gest de milostenie incredibil făcut de Gigi Becali. Patronul FCSB ajută nevoiașii de peste mări și țări

Pe final de 2021, mai exact în ziua în care este prăznuit Sfântul Nectarie, Gigi Becali s-a aflat în curtea Mănăstirii Radu Vodă din Capitală. PlaySport.ro a publicat la acea vreme un video în exclusivitate cu patron FCSB în timp ce făcea un gest cutremurător. Vezi AICI cum Becali și-a dat haina jos de pe el pentru a o oferi unui om nevoiaș care se deplasa cu ajutorul cârjelor.

Și se pare că asta nu este tot. Pe lângă acțiunile pe care Gigi Becali le face pentru a ajuta oamenii săraci și în suferință din România, acesta se gândește și la cei mai bătuți de soartă decât românii. Mai exact, finanțatorul FCSB a mărturisit că are în construcție trei mănăstiri în Africa (Rwanda, Burundi și Congo). Este de menționat faptul că latifundiarul din Pipera a donat sume importante de bani și pentru muntele Athos.

Eu dau de mâncare la mii de copii, construiesc 3 mănăstiri în Rwanda, Burundi, acum fac și una în Congo. A patra. Am început să fac o mănăstire în Congo”, a dezvăluit Becali, potrivit Antena Sport.

„E prea mică milostenia”

Patronul FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni din România și, după cum a dezvăluit Dumitru Dragomir, deține foarte multe terenuri. S-a concentrat în mare parte pe zone prospere, ajungând să cumpere foarte mult în apropierea Bucureștiului.

Dezvoltatorul cartierului Cosmopolis, aflat foarte aproape de București, le-a promis oamenilor că o să le construiască și o biserică, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. O femeie a avut inspirația să-l sune pe Gigi Becali și să-i ceară ajutorul, cu toate că nu se cunosc. Astfel, latifundiarul din Pipera a donat către comunitate un teren de 2.000 mp pentru a se construi biserica mult dorită.

Voiau să facă biserică și m-au sunat. Era în Cosmopolis, acolo, le-a promis că le face biserică și nu le-a făcut. M-a sunat o femeie care e creștină, merge la biserică și mi-a zis că vor să facă. Le-am dat 2.000 de mp, ce mare lucru. E prea mică milostenia ca să o discutăm„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.