Gheorghe Mustață anunță dispariția echipei de fotbal CSA Steaua. Liderul galeriei FCSB, scenariu sumbru pentru roș-albaștri

Ștefănescu Dragoș 30.09.2022, 16:07
Gheorghe Mustață anunță dispariția echipei de fotbal CSA Steaua. Liderul galeriei FCSB, scenariu sumbru pentru roș-albaștri

Războiul dintre CSA Steaua și FCSB continuă pe toate fronturile. Fanii celor două echipe nu ratează nicio ocazie de a se tachina reciproc. Recent, Gheorghe Mustață a declarat că echipa armatei se va desființa în maxim un an.

Gheorghe Mustață anunță dezastrul pentru CSA Steaua. ”Într-un an acea echipă dispare”

De 8 ani de zile, CSA Steaua și FCSB se războiesc pentru palmaresul echipei Steaua, cea care în anul 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

În această perioadă, reprezentanții celor două cluburi nu au contenit cu atacurile reciproce. Pe fodnul acestui conflict mocnit, Gheorghe Mustață a făcut recent o declarație uluitoare. Liderul galeriei FCSB susține că secția de fotbal de la CSA Steaua se va desființa în maxim un an.

Am curaj să vă spun ceva în direct. Dacă secția de fotbal a clubului CSA promovează în următorii doi ani, nu mai calc în Peluză. Mă retrag definitiv.

Sursele mele îmi spun că următorii doi ani nu vor putea promova. Mai mult decât atât. Am curajul să spun că foarte posibil, într-un an, acea echipă dispare”, a declarat Gehorghe  Mustață, pentru Realitateasportivă.net.

Fanii FCSB vor să iasă în stradă dacă CSA Steaua primește drept de promovare în Superliga

Mai mult, Gheorghe Mustață a explicat că va scoate suporterii FCSB în stradă în cazul în care CSA Steaua primește drept de promovare în Superliga.

Am aflat că se fac eforturi la cel mai înalt nivel să se schimbe legea în favoarea CSA Steaua, dar asta nu cred că se poate întâmpla.

Dacă totuși vor schimba legea pentru ca Armata să promoveze, suntem pregătiți să scoatem zeci de mii de oameni în stradă. Vom demonstra și noi. Să vedem ce vor alege mai marii. Să favorizeze o mie sau să nu își pună în cap sute de mii”, a spus Mustață.

Tudorel Stoica a pus tunurile pe șefii CSA Steaua

CSA Steaua a fost eliminată din Cupa României. ”Militarii” au pierdut cu 1-2 înfruntarea cu Chindia Târgoviște. Această eliminare a produs indignarea lui Tudorel Stoica. Fostul mare juctor al Stelei nu vede cu ochi buni ce se întâmplă în Ghencea. Stoica susține că echipa roș-albastră nu face nimic altceva decât să încurce celelalte echipe care se luptă pentru promovare. În plus, el a transmis un mesaj dur pentru conducerea clubului. Stoica nu și-a putut ascunde uluirea față de faptul că Steaua nu are încă drept de promovare după trei ani petrecuți în Liga a 2-a.

Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase.

Am înțeles că în primul an nu ai știut ce să faci, iar în al doilea an tot n-ai știut ce să faci. Așa, la infinit, să îl lași pe unul să joace în locul tău și să se folosească de numele tău, mi se pare o lucrătură pe față a cuiva de pe acolo.

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect.

Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere.”, a spus Tudorel Stoica, într-o intervenție la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe